TORNAR

Tofu saltat amb verdures i arròs

La recepta de la setmana

Dilluns, 25 abril 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Per aquesta nova recepta necessitem tenir a mà els següents ingredients:

 

500 gr. tofu 50 gr. api Oli d’oliva

100 gr. carbassa 2 cullerades de salsa de soja Sal

100 gr. bròquil 300 gr. d’arròs Sèsam

 

Posem un recipient amb aigua al foc i una mica de sal. 

Netegem, pelem i tallem a daus petits la carbassa

Netegem, pelem i tallem a trossos petits el bròquil

Netegem i tallem a daus petits l’api.

Ho posem a bullir durant 10 minuts al recipient que tenim al foc amb l’aigua, un cop bullit els agafem amb un girapeix o una aranya, per tal de conservar l’aigua, i les posem amb un vol amb aigua freda i gel, per tallar la cocció i que mantingui el seu color.

En la mateixa aigua hi posem a bullir l’arròs.

Mentrestant tallem a daus el tofu, posem en una paella un raig d’oli, quan estigui calent i posem el tofu, el saltem un parell de vegades i afegim les verdures escorregudes. ho saltem una mica més i afegim les dues cullerades de salsa.

En un plat hi posem l’arròs, ja cuit i escorregut, al damunt el tofu amb les verdures i ho decorem amb les llavors de sèsam.

Ja ho podrem servir.

 

L'Atelier. Restaurant pedagògic  


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.