//Plugins sense CDN ?>
Per aquesta nova recepta necessitem tenir a mà els següents ingredients:
500 gr. tofu 50 gr. api Oli d’oliva
100 gr. carbassa 2 cullerades de salsa de soja Sal
100 gr. bròquil 300 gr. d’arròs Sèsam
Posem un recipient amb aigua al foc i una mica de sal.
Netegem, pelem i tallem a daus petits la carbassa
Netegem, pelem i tallem a trossos petits el bròquil
Netegem i tallem a daus petits l’api.
Ho posem a bullir durant 10 minuts al recipient que tenim al foc amb l’aigua, un cop bullit els agafem amb un girapeix o una aranya, per tal de conservar l’aigua, i les posem amb un vol amb aigua freda i gel, per tallar la cocció i que mantingui el seu color.
En la mateixa aigua hi posem a bullir l’arròs.
Mentrestant tallem a daus el tofu, posem en una paella un raig d’oli, quan estigui calent i posem el tofu, el saltem un parell de vegades i afegim les verdures escorregudes. ho saltem una mica més i afegim les dues cullerades de salsa.
En un plat hi posem l’arròs, ja cuit i escorregut, al damunt el tofu amb les verdures i ho decorem amb les llavors de sèsam.
Ja ho podrem servir.