Dijous, 24/10/2013
1283 lectures

#TotsSomMas o com se't pot descontrolar un hastag

No hi ha res pitjor que començar un hastag i que, de cop, aquest se’t giri en contra. Això és el que deurien pensar els impulsors de l’etiqueta #TotsSomMas, que aquests dies ha fet fortuna a Twitter després de les “desavinences protocol·làries” entre els governs de Catalunya i d’Espanya.

L’etiqueta buscava generar complicitats entre la població i el president Mas, en una acció molt similar a la #totsambelPresident de fa alguns mesos, però s’ha trobat amb un problema de pes. Molts usuaris van aprofitar l’etiqueta per atacar les polítiques no nacionals del president, com ara sanitat, seguretat i economia. I, el pitjor de tot, és que va coincidir amb un altre hastag afortunat ahir, #MossosAssassins, sobre l’actuació dels Mossos d’Esquadra amb l’empresari del Gaixample.

El que havia de ser una etiqueta de reforç a Mas es va convertir, per uns moment, en una etiqueta contrària al president i a les seves polítiques. El fet que l’etiqueta es convertís en tendència per uns minuts va propiciar més crítiques encara, deslluint la voluntat inicial. Fins i tot algun usuari contrari a l’estat propi del president va aprofitar per posar-hi cullerada. I això sense contar-hi les piulades iròniques i paròdiques.

Les etiquetes de Twitter són com la canalla, incontrolables. I ja ho sabem que la bandera –sigui del color que sigui- mai tapa totes les vergonyes.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.