Dijous, 9/6/2011
775 lectures

Coneixement del medi natural

Totes i cada una de les femelles que poblen la terra, defugen els seus mascles en, un període més curt o més llarg, del temps en què estan dedicades a les cries. Es una manera de garantir que els petits estiguin ben atesos i que els esforços de la mare no quedin “mermats” per un nou embaràs.

Avui he sabut que una marca que comercialitza productes contra les picades d’insectes, ha tret al mercat un aparell que pots dur al damunt i que emet un sorollet inaudible que fa fora els els mosquits. Però tan sols els mosquits femella que son les que piquen perquè necessiten sobrealimentar-se per dur a terme la posta d’ous. El sorollet en sí imita el brunzit del mosquit mascle.

Ho entendrà el sr, mosquit això? No m’imagino un mosquit de morros. El veig d’ales plegades, lamentant-se amb els seus amiguets voladors de la manca d’atenció per part de la seva senyora.

I la dissortada Sra. “Mosquita”? Podrà seguir volant tan tranquil.lament amb aquest pes a les espatlles?

Ves quina culpa en té ella, només fa el que la naturalesa li mana.

Altres articles de Anna Pujabet

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.