TORNAR

10 pisos de protecció oficial a punt per adjudicar

L'ajuntament d'Igualada té en curs 48 pisos més

politica
Dijous, 22 gener 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'ajuntament d'Igualada ha enllestit la promoció de 10 habitatges de protecció oficial al carrer Nards. D'aquí a unes setmanes obriran el concurs d'adjudicació que serà en funció dels anys d'empadronament al municipi i segons ordre d'inscripció. D'altra banda l'ajuntament té dues obres més en curs que representaran 48 pisos més de protecció oficial.

Plaques solars

Interior

Habitatges del carrer Nards

La Promotora Igualadina Municipal d'Habitatges PIMHA ha finalitzat l'obra de 10 pisos i 10 places d'aparcament al c/Nards i un cop arribi la qualificació de protecció oficial per part de la Generalitat es podrà obrir el concurs.

Els pisos

Es tracta de 8 pisos de 2 habitacions i 2 d'una, amb un superfície útil d'entre 38'6 i 62'65 m2. Un habitatge és adaptat.

Disposen de plaques solars tèrmiques per l'aigua calenta i té un terrat comunitari.

Hi ha 10 places d'aparcament i un local comercial

Requisits i sistema d'adjudicació

Tenir entre 18 i 29 anys

no ser propietari ni titular de cap altre habitatge

tenir uns ingressos bruts anuals iguals o inferiors a 2'5 vegades el salari mínim per a majors de 18 anys.

S'establirà preferència per antiguitat d'empadronament. Un cop adjudicats, la resta de sol·licitants quedaran en una llista d'espera per les properes promocions de PIMHA.

Obres en curs

D'altra banda PIMHA té altres tres obres en curs, en fase de redacció i contractació del projecte executiu. Es tracta d'una promoció de 8 pisos de protecció oficial a l'avinguda Gaudí; al carrer Virtut, 36 pisos més, amb 36 places de pàrquing i 6 locals comercials. Al carrer de la Torre s'hi faran 12 pisos de protecció oficial, amb 12 places d'aparcament i la planta baixa serà una zona comercial.

Projectes de PIMHA

Així mateix hi ha diverses actuacions projectades, 38 altres habitatges al carrer Santa Anna, tot i que està pendent d'unes propietats que han de passar a ser de l'ajuntament, i també una gran promoció de 660 habitatges per una àrea residencial a l'entorn del Barri de Fàtima. Aquesta àrea residencial estratègica forma part dels projectes de la generalitat fet pel qual caldrà fer un consorci entre Incasol i l'ajuntament per la construcció d'aquests habitatges.

Trobareu més informació a la pàgina web de l'Oficina de l'Habitatge


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.