TORNAR

Adjudicades les obres per a la construcció de la variant de Piera

Es preveu que la nova carretera de 5 quilòmetres absorbirà 6.500 vehicles diaris dels 7.300 que actualment travessen Piera

politica
Dimecres, 23 març 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori ha adjudicat les obres de construcció d'una nova carretera de cinc quilòmetres de longitud que configurarà la variant de Piera. Es preveu que les obres, que duraran divuit mesos, comencin aquesta primavera, amb un pressupost de 7,1 milions. Territori preveu que amb aquesta nova variant s'absorbeixin uns 6.500 vehicles diaris dels 7.300 que actualment travessen Piera.

Amb la nova carretera s'alliberarà del trànsit de pas per l'interior del nucli urbà de Piera dels vehicles que des del costat Igualada, Vilafranca del Penedès i Vallbona d'Anoia es dirigeixen al costat Masquefa, Esparreguera i Martorell i als polígons industrials que hi ha a aquesta zona –i a l'inrevés.

La futura variant començarà a l'actual carretera B-224, a l'entrada pel costat oest del nucli de Piera, i vorejant pel nord la població, anirà a buscar l'actual rotonda de la carretera B-231, tot aprofitant-la fins a tornar a connectar amb l'actual B-224 pel costat est de Piera. Es preveuen tres connexions amb Piera, al costat nord, al costat est que connectarà també amb la carretera B-231 cap a Esparreguera i al costat sud.

El secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font, va anunciar la licitació d'aquesta obra el passat 7 d'octubre, a Piera, al costat del batlle pierenc Josep Llopart.


1 Comentaris

R

Rodrigo Recio Gómez

Piera

25 de febrer 2023.09:41h

Respondre

Buenos días con todos mis respetos, ya habían comunicado que empezarían las obras en el otoño del año pasado ahora será en la primavera de este año esta variante lleva 30 años de retraso... Llegir més pocos pueblos alrededor hay que pase la carretera por medio del pueblo atentamente un saludo Rodrigo recio

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.