TORNAR

L'Ajuntament de Carme celebra una nova sessió informativa

La propera serà la novena compareixença, l'última abans de les eleccions del maig

politica
Divendres, 21 gener 2011. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els darrers quatre anys l’Ajuntament de Carme ha convocat compareixences públiques amb periodicitat quadrimestral. Dissabte 15 de gener a la tarda l’equip de govern de l’Ajuntament va fer una nova sessió informativa davant una seixantena de persones que s’aplegaren a la sala d’actes del Casal.

Una de les sessions informatives

En aquesta nova sessió informativa s’explicaren les actuacions que s’estan realitzant i les que es portaran a terme abans d’eleccions, però també es parlà d’aquelles obres o projectes que estan finançats i preparats per executar-se després de les eleccions, governi qui governi, al municipi.

Els regidors i la regidora explicaren les seves actuacions en els diferents àmbits que gestionen. Cal destacar la cessió del cementiri a l’Ajuntament, l’arranjament de la riera en el seu pas pel poble, les activitats culturals i festives que s'han programat, el pacte d’alcaldes per les energies sostenibles, la gestió econòmica de posada al dia dels comptes municipals i les obres ja acabades, entre d'altres.

Per part de l’alcalde es destacà la instal·lació d’un ascensor al Casal, a més de les obres de millora que portarà a terme la Diputació de Barcelona a la carretera de Carme: amb l'arranjament dels dos passos estrets dins del poble i nou asfaltat des del quilòmetre 0 fins al 6; l’obra de millora del camí de les Esplugues. També es va explicar la feina que es porta a terme per posar al dia el patrimoni del poble, ja que es preveu presentar l’inventari del patrimoni cultural a finals de març i el conveni signat amb la Universitat de Lleida per la recerca històrica de Carme, feina que donarà peu a l’edició d’un llibre del poble.

Al final de la compareixença va haver-hi un torn de preguntes, en què els assistents feren arribar a l’equip de govern els seus neguits en relació a diverses qüestions relacionades amb la via pública i els comptes municipals.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.