TORNAR

L'Ajuntament d'Igualada aprova les ordenances fiscals i desestima les quatre al·legacions presentades

politica
Divendres, 22 desembre 2023. 14:21. Redacció AnoiaDiari.

Aquest matí, el 22 de desembre, l'Ajuntament d'Igualada ha celebrat un Ple Extraordinari Urgent per analitzar i debatre les quatre al·legacions que s'han presentat a la proposta d'ordenances fiscals per al 2024. En una votació decisiva, s'ha aprovat la desestimació de les al·legacions amb el suport dels vots favorables de Junts per Igualada, l'abstenció del grup municipal d'Igualada Som-hi, i el rebuig manifest d'ERC i Poble Actiu.

Amb aquesta decisió, les ordenances fiscals per a l'any 2024 han estat definitivament aprovades, marcant així un pas important en la planificació financera de la ciutat. Ara, amb les ordenances fiscals oficialment aprovades, es posen en marxa les disposicions que regiran la fiscalitat local durant l'any 2024, amb implicacions directes per als ciutadans i les empreses de la localitat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.