TORNAR

Alba Vergés candidata anoienca d’ERC a les llistes al Parlament

Es va decidir per una àmplia militància

politica
Dimarts, 9 octubre 2012. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La militància comarcal d’ERC ja ha escollit els candidats que formaran part de les llistes d’ERC a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Per una àmplia majoria de la militància, Alba Vergés va ser escollida com a primera candidata.

Candidats d'ERC a l'Anoia

Alba Vergés és la candidata anoienca d’ERC a les llistes al Parlament. També la segueixen els militants Xavier Bermúdez, regidor de Vilanova del Camí; Rosa Hernàndez regidora de Masquefa i Maria Josep Aubarell, regidora del Bruc.

Alba Vergés té 34 anys i és llicenciada en Economia per la Universitat de Barcelona i Enginyera tècnica en informàtica de gestió per la UOC, i actualment treballa com a responsable d’Administració del Consorci Socio Sanitari d’Igualada.

En les darreres eleccions municipals va ocupar la tercera plaça de la candidatura independentista d’ERC-Rcat, i des de prinicpis d’any és la Presidenta de la secció local d’ERC d’Igualada.

Alba Vergés és una persona vinculada a les entitats igualadines, i darrerament ha tingut un paper proactiu dins del nucli local de l’Assemblea Nacional Catalana. Estrenant la seva recent maternitat, Alba Vergés va presentar la seva candidatura al Congrés comarcal tot 'agafant el repte amb molt d’entusiasme', i destacant el moment polític que ens ha tocat viure.

Vergés va manifestar que és aquí 'perquè vull representar la comarca de l’Anoia al Parlament de Catalunya. Ara mateix és una de les comarques més mal situades del principat. Tenim uns índex d’atur que són escandalosos com a principal problema. Part de la indústria, que havia estat en moments puntera a la comarca està desapareixent. Hem d’aconseguir canviar el desaparèixer pel reinventar-se'.

Per això, apunta la candidata d'ERC que s'ha de promoure l’emprenedoria, la creativitat, la innovació i la internacionalització. 'Ara necessitem un Estat per ser poble de ple dret, i tenim la oportunitat de construir aquest estat tal com el desitgem, de començar de nou, d’agafar allò que coneixem i ens serveix i canviar allò que és necessari canviar, que són moltes coses, des del sistema electoral fins la relació entre la ciutadania i l’administració'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.