TORNAR

Alba Vergés "ven" Igualada al director general de Mediapro, Jaume Roures

La candidata d’ERC trasllada a l’empresari ”les potencialitats d’Igualada i concretament del barri del Rec”, que Vergés vol ”transformar per crear una zona amb empreses tecnològiques, audiovisuals, de disseny i de moda i que actualment està abandonat per

politica
Dimarts, 14 març 2023. 17:27. Redacció AnoiaDiari.

La candidatura d'ERC Igualada vol convertir el barri del Rec "en un hub tecnològic, audiovisual, de disseny i de moda", i atraure empreses d'aquests sectors. Una d'aquestes empreses és la catalana Mediapro, "un dels grups audiovisuals més importants d'Europa amb una sòlida presència als 4 continents. Integra tota la cadena de valor en la producció de tota mena de continguts i en la prestació de serveis audiovisuals amb la innovació i la tecnologia més avançada, amb una facturació de 1.218 milions d'euros anuals i 7000 treballadors", destaca la formació republicana. En aquest sentit, Alba Vergés ha manifestat que "Jaume Roures i Mediapro són referents per Catalunya, creen ocupació i són pioners mundials del sector audiovisual. Han demostrat sobradament la seva capacitat de generar ocupació de qualitat, de prestar uns serveis excel·lents i el seu compromís amb Catalunya".

Alba Vergés ha explicat a Jaume Roures, conegut director general de Mediapro, "les potencialitats d'Igualada i, concretament del barri del Rec, un espai que està abandonat per part del govern municipal". Vergés ha insistit en el fet que "la nostra ciutat, Igualada, té moltes potencialitats i el barri del Rec n'és l'exemple més paradigmàtic. Malauradament, el govern municipal no ha transformat aquest espai i nosaltres el volem convertir en un hub tecnològic, audiovisual, de disseny i de moda" i que, per tant, "és molt necessari que es faci, que es vagin a buscar a les empreses i es parli amb elles per poder generar oportunitats per Igualada i l'Anoia. Tenim un dels índexs d'atur més alts de la província de Barcelona i això ho volem revertir movent-nos, trucant portes i anant a buscar inversions per Igualada". En aquest sentit, des d'ERC Igualada afegeixen que "Vergés continuarà cercant empreses, inversions i creant sinergies amb les empreses punteres del país per aconseguir inversions per Igualada."


3 Comentaris

R

Ramon

Igualada

15 de març 2023.16:59h

Respondre

Ara ja sabem el que penses tu, ara ens agradaria saber el que et va contestar el Jaume Roures

M

Marià

Igualada

15 de març 2023.08:47h

Respondre

Lo normal es q Mediapro es desplaci a Madrid on els impostos autonòmics són menys abusius, per cert tu i
el govern del q formes part ja us heu carregat la sanitat, el transport publico un desastre... Llegir més i caríssims i tu també amb pensions vitalícia de per vida, quant vividors de la política cobrant sous vitalicis

P

Pep....

14 de març 2023.22:17h

Respondre

Lo teu es
PATÈTIC, alba, PATÈTIC!!!!!!
Hem sap greu Alba, pero es lo que penso

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.