TORNAR

Marc Castells presentarà la seva candidatura a la ciutadania el 23 de març, al costat de Xavier Trias

El candidat respon les candidatures que reclamen un ”canvi”: ”El canvi de debò és la transformació que ha fet la ciutat els darrers dotze anys amb Junts per Igualada”

politica
Dimarts, 14 març 2023. 17:04. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després que el passat 11 de gener Marc Castells anunciés als mitjans de comunicació que concorreria a les eleccions municipals de maig, el pròxim dijous 23 de març, a les 8 del vespre, ho farà públicament a tota la ciutadania en un acte al Teatre Municipal Ateneu, amb la voluntat de "poder compartir aquest projecte de ciutat, amb tots aquells qui creuen que aquest és un projecte fort, il·lusionant, generós, ambiciós i al servei de les persones". Ho farà acompanyat de l'alcaldable per Barcelona, Xavier Trias.

Castells ha avançat que "ens presentem amb l'objectiu de continuar fent una Igualada forta, ambiciosa, al servei de la gent i que lideri les ciutats mitjanes del país". En aquest marc, ha reivindicat la tasca feta a l'alcaldia d'Igualada al llarg dels darreres dotze anys i responent les veus d'altres candidatures, que reclamen un "canvi". "El canvi de debò és aquest: és la transformació que ha fet Igualada de la mà de Junts per Igualada", ha manifestat Castells. "Quants estudiants universitaris, quants espais verds, quanta vitalitat comercial o quanta autoestima teníem fa deu anys i tenim ara? O quina projecció de futur teníem fa deu anys i tindrem ara amb 107 noves hectàrees de sòl industrial?", ha reblat.

A l'acte de presentació, Marc Castells estarà acompanyat per l'exalcalde i alcaldable de Barcelona, Xavier Trias, "una persona a qui admiro en l'àmbit personal i polític, amb qui m'identifico i amb qui ens asseurem per explicar-nos els somnis i il·lusions de futur per a les nostres ciutats", ha manifestat Castells. A part de la relació entre Trias i Castells, el candidat igualadí reivindica que "les dues ciutats tenen una relació històrica, des que el segle XIV a Igualada se li va concedir ser carrer de Barcelona".

Castells valorarà la tasca feta al llarg d'aquests tres mandats al capdavant del govern igualadí i també donarà resposta als reptes de futur de la ciutat. "Després d'anys treballant 24 hores al dia 365 dies l'any, s'ha fet molta feina per millorar la qualitat de vida de la gent i s'han impulsat projectes molt ambiciosos com la nova pista d'hoquei línia, l'anella verda, el parc central o la via blava que ens durà fins al mar per camins... i que han convertit la nostra ciutat en un referent. Però queda molta feina per fer per a la Igualada del 2030, en què volem ser una ciutat referent en l'aposta pel talent, la innovació, la sostenibilitat, els espais verds... en definitiva ser uns referents en qualitat de vida", ha remarcat Castells, que també ha tingut un record, en escaure's el tercer aniversari del confinament de la Conca d'Òdena per la pandèmia: "Aquests anys hem viscut moments de tot, des de la difícil situació econòmica financera de l'Ajuntament que hi havia quan vam entrar al Govern, diverses crisis generals que ens han afectat i, molt especialment, la de la pandèmia. Però malgrat tot Igualada ha anat a més i se n'ha sortit", ha manifestat Marc Castells.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.