TORNAR

L'ANC igualadina engega una campanya de mobilització als barris

L’entitat puja el ritme de cara a les eleccions del 27 de setembre

politica
Dijous, 2 juliol 2015. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Assemblea Territorial de l'ANC a Igualada iniciarà la campanya 'Ens mobilitzem pels barris',  que té com a objectiu apropar-se als barris de la ciutat i molt concretament a les persones que hi resideixen, per aclarir-los els dubtes que puguin tenir envers la seva situació dins de la futura República Catalana. 

Aquesta acció s'iniciarà el proper dissabte, dia 4 de juliol i, es prolongarà durant tots els dissabtes del més de juliol. L'ANC instal·larà una carpa on els habitants d’aquestes zones es podran adreçar, i també es repartirà informació per tots els carrers. Es començarà al barri del Sant Crist, de 11 a 1. El següent dissabte, 11 de juliol, a Fàtima, en el mateix horari. El dia 18, l'Assemblea es trasllada al barri de Montserrat i, finalment, també en d'11 a 1, el dissabte 25 s'estarà a Cal Font.

Una de les accions de l'ANC, el compte enrere cap al 27SDes d'Igualada per a la Independència s'anima a tot el col·lectiu resident a aquests barris "a prendre part en aquests apropaments. La data del 27S en què Catalunya decidirà el seu futur,  és ja molt propera. Ara més que mai, cal que totes i tots treballem plegats per aconseguir la llibertat del nostre país". 


1 Comentaris

j

juan m

b montserrat

3 de juliol 2015.18:18h

Respondre

El 18 de Julio la ANC viene al B Montserrat.
Mal dia han escogido, para hacer discursos, y comernos el coco, pues a la mayoria de trabajadores, el 18 de Julio, nos recuerdan al Dictador.
Con... Llegir més cuarenta ”18 de Julio”, ya tubimos bastante.
No nos deis la marrana!!! Porfa!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.