TORNAR

L'Anoia es mou per les consultes populars

Trobada d'entitats, grups i persones interessades en organitzar-ho als seus municipis

politica
Divendres, 18 desembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
'Volem organitzar la consulta al nostre municipi però no sabem com fer-ho'. Per respondre a aquest dubte que tenen moltes persones, entitats i grups d'arreu de la comarca, aquest dilluns vinent s'ha convocat una trobada, impulsada per IGDecidim, en què hi són convidades totes aquelles persones interessades en promoure les consultes populars als propis pobles. La plataforma igualadina obre les portes per compartir la seva experiència i es preveu que hi assisteixin persones i grups interessats procedents de Jorba, Tous, Vilanova, Montbui, Carme, i l'Espelt entre altres.

La darrera reunió d'IGDecidim

IGDecidim ha convocat una trobada oberta a tots els grups, entitats, particulars i ciutadans interessats en organitzar les consultes populars a diferents municipis de l'Anoia.

Amb aquesta trobada es pretén fer una posada en comú de les experiències d'aquesta i altres plataformes, el que s'ha vist aquest cap de setmana en l'observació dels comicis a diferents pobles de Catalunya i sobretot resoldre dubtes i aprofitar el camí fet per IGDecidim, per les altres organitzacions.

Aquesta trobada comptarà amb ciutadans i grups de municipis com Tous, Vilanova, la Pobla de Claramunt, orba, el nucli de l'Espelt, Carme... i està obert a gent d'aquests i altres municipis. Serà el proper dilluns 21 de desembre, a 2/4 de 9 del vespre, tindrà lloc a l'Ateneu Igualadí.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.