TORNAR

Podem arriba a Piera

L'acte de presentació tindrà lloc aquest dijous a les vuit del vespre

politica
Dijous, 12 juny 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La formació que va donar la sorpresa a les eleccions europees, Podem, es marca ara el repte d'acostar-se als municipis. En les darreres setmanes s'han creat Cercles Podem arreu del territori català. Piera -on el partit va obtenir 269 vots- és el primer punt de l'Anoia on es crearà un cercle, en un acte que tindrà lloc avui a les vuit del vespre a la plaça Mar i Cel, i que comptarà amb la intervenció de J.M. Álvarez, membre de Podem Barcelona.

Després dels resultats de les eleccions europees, on va aconseguir cinc diputats, la formació es marca ara el repte d'acostar-se als municipis. D'aquesta manera, els anomenats Cercles Podem tenen l'objectiu d'implantar-se als pobles i ciutats de l'Estat espanyol per donar a conèixer les seves propostes i treballar conjuntament amb el teixit associatiu local per una societat més justa i igualitària.

Liderat pel tertulià i professor de Ciències Polítiques Pablo Iglesias, Podem és un partit que aposta per un canvi profund de la democràcia. Segons les seves tesis, les institucions polítiques i econòmiques es troben en mans d'una 'casta' política corrupta que s'ha enriquit gràcies al sistema. Per solucionar aquesta situació, la formació proposa un canvi radical que començi des de baix, des de la ciutadania, per poder garantir un estat transparent i que vetlli pels drets fonamentals de les persones.

Podem va obtenir 1.418 vots a l'Anoia

El partit Podem va obtenir fins a 1.418 vots a l'Anoia en les darreres eleccions europees del 25 de maig. D'aquests vots, 332 els va rebre a Igualada, 269 a Piera, 203 a Vilanova del Camí, 154 a Santa Margarida de Montbui i 145 a Masquefa. El nou cercle de Piera podria no ser l'únic de la comarca, ja que en altres municipis com Vilanova també han començat a produir-se els primers moviments per crear una filial.


1 Comentaris

L

La ventafocs

Piera (Anoia)

12 de juny 2014.14:22h

Respondre

Piera necesita Podem i Podem necesita ser a Piera. De poble rural a formigó urbanistic amb el vist i plau dels seus Ajuntaments democràtics i legals ”aixó sí”.

Vull edificar..?...on....cap... Llegir més problema!....tallem 200 pins o requalifiquem terrenys.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.