TORNAR

Article d'opinió de Marc Castells

Articles d'opinió dels candidats a l'alcaldia d'Igualada

politica
Dijous, 19 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Renovar-se o morir. És una dita molt senzilla, repetida i emprada en mil àmbits, però alhora és ben certa. En el cas que ens ocupa, el del present i el futur d’Igualada, podríem parlar de “canviar o seguir immòbils”, i el sentit vindria a ser el mateix. El context global en el qual ens movem avui dia és un context molt complex, econòmica i socialment, i amb una sortida ben incerta. L’actitud davant la incertesa mai pot ser seguir obrant igual i esperar esdeveniments de d’un despatx. Aquells que se’n surten amb èxit, aquells que triomfen enmig de l’adversitat, sempre són aquells atrevits que han buscat la seva pròpia sortida, aquells inquiets que han provat i provat fins a trobar el seu camí, la seva fórmula particular.

Marc Castells

Avui dia, Igualada no es mou per a trobar la seva sortida, no és agosarada i sembla no adonar-se que travessa un moment difícil i que, si no reacciona sola, ningú vindrà a treure-la d’aquí. Evidentment, a Igualada s’han fet coses bones en aquests tres mandats, moltes amb la col•laboració de CiU, només faltaria, però ara necessitem una nova manera de fer. Per a liderar aquesta ciutat, necessitem algú atrevit, amb idees noves i capaç de reactivar l’esperit emprenedor i optimista de la ciutat per fer front a aquesta situació.

Des de CiU ja portem quatre anys treballant molt fort per a construir una alternativa real. Hem aixecat un projecte il•lusionant, meditat i adaptat a la situació actual. Proposem una altra manera de fer política municipal, propera als ciutadans, transparent, realista i amb perspectives de futur. Proposem un alcalde receptiu, rodejat d’un equip molt ben capacitat i motivat per fer que les coses millorin a Igualada. Volem un Ajuntament coherent amb la seva raó de ser, que escolti la seva gent i els faci costat.

La nostra fita és fer d’Igualada una ciutat de la qual tots ens en sentim orgullosos, un lloc acollidor per viure-hi i on hi trobem feina de qualitat, una ciutat referent a Catalunya. Quan nosaltres parlem de “economia, economia i economia” com els tres grans eixos del nostre projecte és perquè tenim molt clar que, si comencem per reactivar la nostra activitat econòmica i el teixit productiu, si tornem a fer d’Igualada un referent empresarial i industrial, tindrem molta més capacitat per dur a terme totes les altres polítiques socials, educatives i culturals, prioritàries per un ajuntament i de les quals nosaltres en som els principals defensors.

Convergència i Unió vol assumir el repte de ser aquesta alternativa, d’encapçalar aquest gir, i liderar la remuntada. Perquè creiem que ens cal una sacsejada important, perquè apostem per noves formes de fer política més properes i proactives, perquè les dues forces integrants de la nostra Federació han treballat plegades per fer un projecte veritablement fort i, sobre tot, perquè estem convençuts de les grans possibilitats d’aquesta ciutat, volem encapçalar el gran canvi positiu.

Per fer-lo realitat, però, cal que totes aquelles persones que durant setmanes i mesos ens han transmès allò de “a veure si canviem aquesta ciutat” facin també evident aquest sentiment diumenge vinent a les urnes. Sense excuses, cal que tothom que tingui alguna cosa a dir, ho faci el dia 22. I, si aconseguim que els igualadins i igualadines ens facin costat, si aconseguim que ens facin confiança per encapçalar aquest gir, l’endemà mateix, 23 de maig, aquest equip començarà a treballar sense descans per tots i cadascun d’ells, per a fer realitat la ciutat que tots volem, per a fer el veritable Canvi en Positiu que Igualada ens demana.

Marc Castells i Berzosa


2 Comentaris

m

maria aragay

igualada

25 d'abril 2014.15:01h

Respondre

casa any vaig uns dies a franÇa i alla hi ha molts tilers per els carrers son arbrres que no necesitan podes i relaxan molt. es podrian cambiar mica a mica els plataners del passeig?Gracies.

D

Diego Lopez

19 de maig 2011.17:34h

Respondre

CiU em mereix desconfiança, només cal recordar els seus anys de goven a la ciutat d’Igualada amb una política de no fer res per interessos diversos.
L’atenció a la seva gent,sense cap... Llegir més política per millorar la qualitat de vida dels seus veïns. Cal veure el canvi positiu viscut als barris en els darrers anys.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.