TORNAR

Artur Mas inaugura la campanya 'porta a porta' de CIU a l'Anoia

Afirma que és l'hora que actuïn les institucions de crèdit públic

politica
Dissabte, 27 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Queden encara mesos per a les eleccions, però Convergència i Unió ha encetat ja una iniciativa que pretén acostar-se a la ciutadania i escoltar-ne els suggeriments. Artur Mas va ser aquest divendres a Igualada, acompanyat pel cap de llista de CIU a Igualada, Marc Castells, visitant comerços i veïns de la ciutat. Segons Mas, ara cal deixar-se de vegueries i centrar-se en la crisi econòmica per veure com sortir-ne.

Marc Castells i Artur Mas, de visita al Forn Alemany

En aquest sentit, Artur Mas va dir que CIU està estudiant la proposta presentada per la ministra d'Economia, Elena Salgado, amb més de 50 mesures per combatre la crisi. Segons Mas, 'això no té res a veure amb el pacte d'Estat que demanàvem, però és evident que votarem a favor dels punts que hem proposat des de CIU'. Un d'aquests punts és que l'Institut de Crèdit Oficial doni directament crèdits de fins a 20.000 euros a petites empreses i autònoms, que no aconsegueixen finançament a través dels bancs. En referència al problema de finançament dels blanquers amb la depuradora, Mas va dir que n'estava al corrent, i que des de CIU 'es treballarà per buscar-hi una possible solució'.


1 Comentaris

H

Heu fet tard

18 de març 2015.11:41h

Respondre

Després de quatre anys de circ, ara ensenyant el pa. ( Sols ensenyant)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.