TORNAR

Ascendeix a 614.000€ la subvenció que es demanarà a la Generalitat

Avui s'acaba el termini al Servei d'ocupació de Catalunya

politica
Dimarts, 11 novembre 2008. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Avui, darrer dia del termini per presentar les sol·licituds, el Consell Comarcal de l'Anoia entregarà a la Generalitat el projecte 'Anoia Activa', la mesura que, fent un front comú entre el consell comarcal, la CESCA i els ajuntaments de la comarca, es farà front als problemes ocupacionals de l'Anoia. La subvenció que es demana ascendeix finalment a 614.000 euros, una quantitat important si es té en compte que la Generalitat destina per aquesta subvenció (adreçada a les 4 comarques amb més dificultats) 1 milió d'euros.

Xavier Boquete i Teo Romero

El president dels CESCA, Teo Romero, considera que l'ambició de la quantitat que es demana, podria fer que no s'aconseguís la totalitat de l'import, tot i que ha insistit en què és un projecte que aglutina tota una comarca i que per tant la iniciativa afavoriria a un volum important de població. En aquest sentit ha reiterat (com feia dies enrere el mateix alcalde d'Igualada Jordi Aymamí) la importància d'anar tots a la una, municipis i Consell Comarcal, per afrontar la problemàtica de l'atur.

A banda de la contribució que hi pugui acabar destinant la generalitat, Teo Romero ha explicat que entre les diferents entitats que formen part del projecte i que el recolzen (Consell comarcal, UEA, UGT, UBIC, FITEX, AIICA, Escola Pia, Fundació Privada Àuria...) aportaran el 10% de cadascuna de les actuacions.

El projecte 'Anoia Activa'

Les actuacions directes s'adrecen a empreses i persones a l'atur. Així, es volen impulsar programes de dinamització per valor de 50.000 euros, programes de desenvolupament local per un total de 64.000 euros, programes de qualificació professional amb un pressupost de 268.750 euros, programes experimentals i innovadors amb una partida de 214.000 euros i, finalment, programes de foment d'igualtat d'oportunitats amb un cost de 17.250 euros.

Full de ruta cap al 2020

D'altra banda el president del CESCA ha anunciat que estan treballant en un projecte anomenat 'L'Anoia cap al 2020', que no serà només una reflexió sobre cap on es vol anar sinó que servirà per elaborar una planificació estratègica.


2 Comentaris

A

Antònimus

S.M.dM.

11 de novembre 2008.20:17h

Respondre

Mira’t això Marcos:

http://www.anoiadiari.cat/noticia/600.000-euros-de-la-generalitat-per-politiques-docupacio

m

marcos

odena

11 de novembre 2008.14:12h

Respondre

TEO eres un crac, explícale al Aymamí de donde se saca el dinero.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.