TORNAR

L'Associació de Can Ros critica el nou acord sobre la taxa de l'aigua

Continua la polèmica per l'aigua

politica
Dijous, 20 agost 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dijous passat informàvem que Cabrera d'Anoia havia posat fi al conflicte per la taxa de l'aigua, després d'un acord entre l'Ajuntament i l'empresa Sorea, amb el vist-i-plau de la Plataforma Cívica d'aquest municipi. No obstant, l'Associació del barri de Can Ros segueix criticant l'equip de govern per la seva gestió i per no haver solucionat encara una taxa abusiva. Jaume Gorrea, primer tinent d'alcalde (ERC), que prendrà el relleu a Salustià Monteagudo (PSC) cap a finals de setembre segons l'acord de govern, respon que l'únic objectiu d'aquesta entitat és desgastar el govern local i que el 90% dels veïns aproven l'acord entre consistori i l'empresa subministradora d'aigua, Sorea.

Segons l'associació del barri de Can Ros, que diu que prendrà 'les mesures oportunes' un cop obert el període d'alegacions de 30 dies respecte l'acord assolit la setmana passada, les inversions que van motivar la pujada inicial del 124% de la taxa d'aigua per part de Sorea van ser signades per l'equip de govern. Així, Teresa Tejeiro, portaveu de l'entitat, afirma que la pujada que finalment s'aplicarà segueix essent desproporcionada i provocada per la mala gestió municipal.

Jaume Gorrea, primer tinent d'alcalde, respon que aquest plataforma veïnal només busca atacar el govern i desgastar-lo, tal com intenta fer CiU -el principal partit de l'oposició-. Gorrea destaca que el 90% del municipi està a favor de l'acord assolit, mentre que l'associació és una veu molt minoritària, amb poca representació.

Finalment, Teresa Tejeiro diu que es 'va censurar' a [la seva] associació a l'hora d'intervenir en el torn de precs i preguntes del passat ple municipal, perquè alhora d'inscriure's a la llista va anar un moment al servei i després ja no va poder afegir's-hi. Un fet que Gorrea reconeix, però que dóna com a normal ja que el procediment legal és que tothom qui vol intervenir ha d'estar present en el moment d'anotar aquesta llista.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.