TORNAR

L'Associació de Micropobles de Catalunya s'entrevista amb els partits amb representació parlamentària

L'entitat està satisfeta de l'acollida que han tingut les seves propostes

politica
Divendres, 26 novembre 2010. 15:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquestes darreres setmanes, l'Associació de Micropobles de Catalunya s’ha entrevistat amb els partits amb representació parlamentària, amb l’objectiu de copsar la sensibilitat de les diferents formacions respecte els Micropobles abans del dia 28 de novembre.

Reunió de l'associació, en una imatge d'arxiu

Les entrevistes, per ordre cronològic, s’han fet amb el Sr. Joan Puigcercós, candidat d’ERC; la Sra. Alicia Sánchez Camacho del PPC; el Sr. Joan Herrera d’ICV-EUiA; el Sr. Celestino Corbacho del PSC i el Sr. Lluís Corominas de CiU. Malgrat haver-ho demanat, no ha estat possible la trobada amb el Sr. Rivera de Ciutadans.

Totes les formacions polítiques han reconegut que l’existència de l’Associació de Micropobles està fent augmentar la consciència i la sensibilitat política sobre les necessitats i característiques pròpies dels Micropobles catalans i que aquests, a través de l’A.M.C, han de tenir més presència en l’acció de govern en particular i l’acció política en general.

Hi ha hagut també consens en la conveniència —amb matisos— de repensar els Consells Comarcals per a fer-los més àgils, menys costosos i més útils per als ajuntaments dels Micropobles.

En general, l’Associació està satisfeta del resultat de les trobades perquè considera que evidencien el progressiu assoliment d’un dels seus objectius: que els Micropobles catalans deixin de ser tinguts en compte quasi només en èpoques electorals i passin a constar en les agendes polítiques dels partits. L’A.M.C, un cop passades les eleccions, farà un seguiment detallat de les accions polítiques i continuarà impulsant acords i col·laboracions tant amb qui tingui responsabilitat de governar, com amb els qui exerceixin l’oposició, tot això en vistes a la consolidació de polítiques que tinguin en compte la realitat catalana dels Micropobles.

Associació de Micropobles de Catalunya


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.