TORNAR

Aymamí es presenta públicament com alcaldable reivindicant la feina feta i apostant per una mirada optimista cap al futur

150 persones es van aplegar al centre cívic centre per escoltar el projecte del PSC

politica
Dimecres, 2 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El centre cívic centre va acollir el vespre d’aquest dimarts unes 150 persones en l’acte de presentació pública d’Aymamí com alcaldable del PSC a les eleccions municipals del proper mes de maig. Després de l’anunci i de la presentació als mitjans, aquesta vegada l’alcalde ha organitzat un acte obert a tothom per presentar el seu projecte. En el discurs, que va durar una hora llarga, Aymamí va reivindicar la feina feta, va apostar per enfrontar unes eleccions centrades en les persones i en els projectes ‘més enllà de les sigles’

Aymamí en el discurs de presentació

L’aposta del PSC és clara: ‘Aymamí’. Així ho diu la imatge de campanya presentada aquesta setmana. El mateix alcalde va reconèixer en el discurs de presentació d’aquest dimarts que ‘Els vents electorals en l’àmbit nacional bufen adversos al PSC’ Amb la conjuntura actual, sumada a la desfeta de l’Entesa, els socialistes han apostat per una imatge allunyada dels colors del PSC i centralitzada en la persona d’Aymamí malgrat l’afirmació de l’alcaldable: ‘Només sóc una eina que serveix a un equip de persones’.

La feina feta

La reivindicació de la feina feta durant els anys de mandat és el ‘claim’ de la campanya. Aymamí va recordar els projectes duts a terme durant els anys de mandat de l’Entesa i va acusar els seus antecessors de promoure una ‘Igualada monocolor’ tot promovent la ‘por’ a l’adversari. Amb l’optimisme com a bandera, Aymamí va encoratjar al públic a construir una ciutat cohesionada, amb una fora aposta pels espais públics i les polítiques socials.

Esperit d'entesa

L’alcalde va apel·lar a l’esperit de l’entesa per explicar que el seu projecte ‘seguirà buscant el consens amb una àmplia majoria social’ i va recordar que el comportament de vot els comicis electorals municipals a Igualada era molt diferent al de les catalanes buscant l’esperança després dels mals resultats del PSC a la capital de l’Anoia en les eleccions del 28 de Novembre.


18 Comentaris

i

igualadí

4 de març 2011.16:44h

Respondre

PSC o Entesa o Aymamí, ja no saben ni com dir-ne per fer veure que no representen la pèssima gestió dels últims temps, que ens ha dut a on som ara.

A

Antoni P.

Igualada

4 de març 2011.09:17h

Respondre

mes clar l´aigua, Entesa-PSC vol Igualada ciutat de l´area metropolitana ! res de Catalunya Central o Vegueria Penedes, al area de BCN , com Cornellà, Sant Boi, L´Hospitalet, etc.
En mes d´una... Llegir més ocasió ho han deixat clar.
Indutries cap ni una ni al poligon ni al barri del rec.
Patrimoni, cap ni un; volen espais de ciment, freds,”pijo-progres” de tres al cuarto per anular tota esencia de ciutat amb historia cóm es Igualada.

L

Llet Vostra

Igualada

4 de març 2011.09:13h

Respondre

Crec que Igualada deixarà de ser governada pel PSC perquè el desgast i el cansament és brutal. Hi ha un desencís enorme entre els nostres ciutadans i necessitem un canvi. Sincerament, dubto que... Llegir més el Marc Castells pugui solucionar alguns dels grans temes, però sempre serà millor tenir via directa amb el govern de Catalunya si guanyen els del seu partit. D’altra banda, se li ha de reconèixer a Aymamí la gran tasca feta durant molts anys, però crec que aquest últim mandat no ha complert amb les expectatives. Sincerament, crec que Igualada necessita molt més que un bon gestor: cal un polític que aposti per la unió de tota la Conca i per la lluita pels valors de l’emprenedoria, l’ambició i el potencial humà dels joves. No anirem enlloc si mantenim aquesta concepció de la política sectària que tan bé saben fer gent com l’Aymamí, en Fabregat i companyia.

I

Igualadina

Igualada

3 de març 2011.22:02h

Respondre

Comparteixo l’opinió de Cucut referent a la Plaça dels Set Camins que no s’hauria d’haver tret els arbres. Hi han zones remodelades a la ciutat que semblan fredes ambientalment parlant.
Jo... Llegir més també valoro els arbres de la plaça dels Set Camins.

I

Igualadí

3 de març 2011.20:57h

Respondre

El govern de l’Entesa (aquells que diuen ser ecologistes) va liquidar bona part de l’únic pulmó verd d’Igualada, el Parc de Puigcornet.
També sembla que a l’Entesa o PSC o Aymamí (ja no... Llegir més saben com dir-ni) els hi faci nosa el patrimoni de la nostra ciutat; van destruir el Passeig de les Cabres (muralla i Font de la Carota) i volien fer el mateix amb el barri del Rec.
Volen convertir Igualada en una simple ciutat dormitori, JA N’HI HA PROU !

t

toni

3 de març 2011.19:41h

Respondre

Els de l´Entesa de seguirnos manant ens deixen sense patrimoni, primer el passeig de les cabres, a continuació volen enderrocar tot el rec, despues potser li tocaria el torn a el Asil, per feri... Llegir més pisos o bes a saber de que son capaços.
nomes saben reventar els diners de la gent, crec que no séntimen Igualada, no han nascut a la ciutat, si no no farian aquestes destruccions de patrimoni que fan

C

Cucut

Igualada

3 de març 2011.17:06h

Respondre

Estic totalment en contra de la deforestació que esta patint la Plaça dels Set Camins o Parque de les Roques. Aquells pins es van planta fa més de 30 anys a prop de l’estació, al fer la nova... Llegir més estació es van transplantar al parc per tal de no destruir abres inecessariament. 30 anys després aquests han estat liquidats. Més d’una desena d’abres que van aguantar les fortes ventades. Ara mateix no és la única zona que es veu afectada per la deforastació... Jo vull una Igualada ”Verda”, jo vull una igualada amb abres!

A

Antoni

Igualada

3 de març 2011.12:59h

Respondre

Joan tu creus que un home que menteix als seus ciutadans es mereix ser alcalde. Au vinga que tens una vena als ulls o es que ets del partit.
Ostras i la oposició com es que no sen adona que la... Llegir més Entesa va enganyar al ciutadans amb el paseij de las cabres

J

Joan

Igualada

3 de març 2011.12:18h

Respondre

Molts anims alcalde!!!

P

Pau

Igualada

2 de març 2011.21:18h

Respondre

Quan arreglaran el munt de rajoles trencades del mig del Passeig Verdaguer ?
Situar els contenidors de deixalles just al costat dels passos de vianants és un perill ! Què esperen a canviar-ho,... Llegir més què passi una desgràcia ?

B

Biel

IGD

2 de març 2011.20:48h

Respondre

Vinga va, que aixó no ha estat res!! us poliu tots els diners en obres sense sentit i quan no n´hi ha , doncs a apujar els impostos. Visquin també els carrecs de confiança i el repartiment de... Llegir més granotes verdes ( i salaris) als simpatitzants. Us suggereixo el eslogan de la campanya... IGUALADA, una ciutat per Viure...,.de l´Atur.

I

Igualadina - Set Camins

Igualada

2 de març 2011.19:29h

Respondre

VERGONYA ALIENA Al carrer Montmaneu d’Igualada el passat dia 24 de febrer va apareixer un forat perquè a sota del carrer s’estava enfonsant. El dia 5 de gener, un més i mig abans hi va haver un... Llegir més altre de característiques semblants. Feia uns anys hi va haver un altre. Tot plegat 3 esfondraments.Des del gener del 2009 se està reclamant als responsables el manteniment íntegre del carrer ja que tot és un mapa de forats superficials tapats, esquerdes longitudinals, transversals, terra nolt malmés i agressiu, i l’esmentat abans de 3 Forats-esfondraments. D’altra banda s’han fet i s’estan fent actuacions menys prioritàries i urgents...

G

Gerard

Igualada

2 de març 2011.19:13h

Respondre

Un gran discurs el d’ahir amb repàs a tota la feina fetai propostes de futur! Endavanttt!

J

Joan

Igualada

2 de març 2011.17:23h

Respondre

Igualada necesita un canvi JA !!

Es necesari fer obras al passeig Verdaguer quan a l’arcas no ja ni un euro i que el passeig ja te una part per passejar que es el mig i no arranjar l’aceras ? i... Llegir més com aixo tan i tantes cosas i una mica mes d’ajuda als organitzadors del rec.1, saben que fa venir moltes gent de fora a la nostra ciutat per uns tres dies donan molta vida a casa nostra. etc.etc. ........

E

Ester Vich

Igualada

2 de març 2011.16:05h

Respondre

Gran Aymamí!!!

i

igualadina

2 de març 2011.15:41h

Respondre

La font de la Carota, mes o menys encara hi es. Les pedres, totes numerades que van sortir-ne si que no sabem on son. O tal vegada son a la finca particular d’algun vei de la zona. No calia tant... Llegir més d’esforç per posar les identificacions, per acabar com està. Aquesta tambè és una medalla del equip de govern Aymami.

A

Albert

Igualada

2 de març 2011.15:24h

Respondre

L’Aymamí és un autèntic ”mestre” de la paraula. No conec a ningú que xerri tant per no dir res.

Alfons l’has clavat, ara s’omplen la boca que volen recupear el barri del Rec i ells... Llegir més (PSC, ex-Entesa) volien fer-lo desaparèixer amb un POUM patètic (que va fer gastar molts diners a molts igualadins).
Aymamí, on és la Font de la Carota ?

A

Alfons Robert Vilaseca

Igualada

2 de març 2011.14:01h

Respondre

Alcalde Aymamí. D´entre els seus ”logros”, també es pot apuntar el d´haver-se pulit de soc a arrel, el nostre Patrimoni Arquitectonic; parlo del Passeig de les Cabres, projectat a mitjans... Llegir més del segle XIX, per l´arquitecte Sebastià Cabot, en quan a forma, dimensions, configuració el feien únic a Catalunya. Fins i tot per les seves caracteristiques el pots trobar en un inventari d´Arquitectura i urbanització de diferentes poblacions catalanes del Segle XIX.
Sap la ciutat d´Igualada, que vosté i els seus, -funcionaris i politics- vàrem mentir, quan van afirmar de ningú, absolutament ningú và presentar cap al´legació al projecte d´urbanització del Passeig de les Cabres el 2.002.
La definició acertada per vostés es de GRANS MENTIDERS.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.