TORNAR

La candidatura ‘Del territori i pel territori’, a les llistes de Solidaritat Catalana

Segons el recompte provisional, els representants de l’Alt Penedès, l’Anoia i el Garraf entren a la candidatura per Barcelona

politica
Dilluns, 6 setembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dissabte es van celebrar les eleccions primàries de Solidaritat Catalana per la Independència, uns comicis que van registrar un 50,8% de participació, en anar a votar 3.143 persones de les 6.190 que podien fer-ho. La configuració definitiva de les llistes es farà pública aquest dilluns, però segons el recompte provisional la candidatura ‘Del territori i pel territori’ —en la qual hi ha l’igualadí Antoni Castells— en formarà part, dins de la circumscripció de Barcelona.

'Del territori i pel territori'

Segons l’escrutini, els sis primers representants per Barcelona seran l'equip format per Joan Laporta, Alfons López Tena, Uriel Bertran, Isabel-Clara Simó, Anna Arqué i Emili Valdero. A la circumscripció de Tarragona encapçalarà la llista Hèctor López; a la de Girona Toni Strubell; i a la de Lleida Francesc Xavier Segura.

Atenent el recompte provisional, els candidats de l'equip ‘Del territori i pel territori’ —Fèlix Simon, Teresa Esteve, Antoni Castells, Josep Arasa, Jordi Arnal i Sergi Marin—, van rebre la confiança dels electors. Dins d'aquest grup, el jove igualadí Antoni Castells va registrar 202 vots. Per la seva banda, l'altre igualadí que participava a les primàries però de manera individual, Harold Graells, en va obtenir 99.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.