TORNAR

El carrer Capellades d'Igualada serà de sentit únic de circulació

politica
Dilluns, 16 octubre 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Aquesta setmana s'inicien els treballs per fer que el carrer Capellades tingui un sol sentit de circulació, tindrà entrada pel carrer d'Òdena i sortida a la carretera de Manresa, aprofitant les obres de construcció del nou Carril Bici de la ciutat d'Igualada.

Miquel Vives, regidor de Mobilitat de l'Ajuntament d'Igualada, ha explicat que aquesta millora dona resposta a la demanda dels veïns i veïnes de la zona que volien que fos d'un únic sentit. Segons a explicat Vives, aquest canvi "pacificarà i farà més segura aquesta via que tindrà a tenir menys cotxes i aquests aniran a menys velocitat".

El canvi suposarà que el carrer passi a tenir un únic carril central de circulació amb aparcament a banda i banda. La zona de circulació i d'estacionament quedaran separades per una franja de seguretat que permetrà aparcar i sortir dels vehicles amb més facilitat.

Vives ha explicat que s'ha escollit aquest sentit de circulació pel carrer Capellades, ja que permet fer una circulació circular amb l'Avinguda Mestre Muntaner que és de sentit contrari.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.