TORNAR

El capelladí Àngel Soteras és nomenat director dels Serveis Territorials d’Interior al Penedès

politica
Dilluns, 16 octubre 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Àngel Soteras ha estat escollit com a director dels Serveis Territorials d’Interior al Penedès. El març del 2022, el Govern de la Generalitat va anunciar l’inici del desplegament dels serveis territorials al Penedès, avançant que abans del 2024 hi hauria 8 serveis territorials propis desplegats. Soteras ha assumit el càrrec aquesta setmana, i amb ell ja són set els serveis territorials que s’han desplegat al territori

Veí de Capellades (Anoia), Àngel Soteras ha dedicat bona part de la seva vida a la docència. En l‘àmbit polític, actualment és primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Capellades, i responsable de les àrees de Cultura, Promoció, Comunicació, Comerç i Turisme. Del 2003 al 2007 va ser alcalde del municipi, i és regidor de l’ajuntament des del 1995. Soteras també ha estat conseller comarcal de l’Anoia en diverses etapes entre el 1995 i aquest 2023, és representant de l’Ajuntament de Capellades al Patronat del Museu Molí Paperer de Capellades i representant de l’ajuntament a la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC).

Desplegament de serveis territorials

Amb el nomenament d’Àngel Soteras com a director de Serveis Territorials d’Interior al Penedès, la Delegació del Govern ja ha fet efectiu el desplegament de set serveis territorials propis. 

Està previst, que aquest octubre es nomeni, també, la nova direcció dels serveis territorials d’Igualtat i Feminismes, amb la qual cosa ja s’haurà assolit la fita que el Govern es va marcar fa un any i mig. Abans de la primavera del 2024 també es nomenaran els directors/es de Justícia i Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Relleu a Educació

Els pròxims dies també es coneixerà el nom de la persona que assumirà la direcció dels serveis territorials d’Educació al Penedès. Fins ara, el càrrec l’havia desenvolupat Josep Maria Colomé, i amb el canvi al capdavant de la conselleria d’Educació el passat mes de juny s’ha decidit rellevar-lo.

Educació és el primer servei territorial que es va posar en marxa al territori. Ara com ara, ja hi ha unes 35 persones que hi treballen, i estan ubicades a l’edifici de l’Eina del Vendrell. Està previst que aquest hivern els serveis es traslladin a l’antic edifici dels jutjats de la capital del Baix Penedès, i que s’ampliï el personal fins a assolir una plantilla d’unes 80 persones.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.