TORNAR

Castells assumeix l'opció de governar en minoria el proper mandat si no hi ha pacte amb ERC

Si hi hagués pacte d’esquerres a Igualada anuncia una ”oposició dura”

politica
Dimecres, 12 juny 2019. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'actual batlle d'Igualada en funcions, Marc Castells, confia en seguir al càrrec a partir de dissabte, quan es constitueixen els ajuntaments. Segueix estenent la mà a ERC per si volguessin pactar abans o després de la investidura.

Compte enrere final per a saber qui estarà al capdavant de l'Ajuntament d'Igualada. Marc Castells, a tres dies de la data límit perquè la Junta Electoral Central validi les fórmules ideades pels partits per encarar la legislatura 2019-2023, assenyala que ara mateix es presenten a "la doble volta de les votacions del dissabte amb la proposta de govern en minoria de nou regidors", enfront els 12 que agrupen la resta de forces polítiques presents al consistori.

Marc Castells, a la Sala de PlensSegons el número u de Junts per Igualada Castells, segueix viva la proposta a Esquerra Republicana de Catalunya, que passa primer per rebre els vots de confiança de la força encapçalada per Enric Conill per després, encarar les negociacions i pactes per al treball durant el mandat. El consistori igualadí pot tenir també un govern en coalició entre les forces de Conill, Igualada Som-hi, l'agrupació del Partit Socialista de Catalunya, els Comuns i Igualada Oberta-, junt amb Poble Actiu. En aquest sentit, Castells assegura "si ells proposen un govern alternatiu, nosaltres farem una oposició dura i contundent". Sobre altres noticies que vaticinin un possible escenari més concret, l'alcalde en funcions puntualitza que "no hi ha més cera que la que crema".


1 Comentaris

L

Laura

Igualada

13 de juny 2019.18:55h

Respondre

Lo que tundria que fer Marc castells es aprobar d’un cop la construcción d’un centre lgtbi a igualada per poguer denunciar l ’ gtbifobia que hi ha. Em fa molra vergonya no poder comprar amb un... Llegir més com els nostres ciutats vienes de Barcelona

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.