TORNAR

CDC Montbui no incorporarà cap persona imputada en cap llista de candidats municipals

”Hem de ser i semblar honestos, cap fi justifica els mitjans, hem de seguir uns principis i uns compromisos”

politica
Dimarts, 9 desembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Arran de la moció que dos dels grups polítics de l' oposició a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, ICV-EUiA i V.V. han presentat en el darrer ple municipal, Convergència Democràtica de Catalunya Montbui han volgut deixar constància del seu posicionament al respecte.

La proposta de moció, demanava als partits "que ratifiquessin en darrera instància les llistes electorals al municipi de Santa Margarida de Montbui, que no incorporin, en cap cas, com a candidats o candidates  persones que es trobin imputades formalment per causes de corrupció”.

Des de Convergència Democràtica de Catalunya a Montbui donen, des de fora de la gestió municipal, el seu total acord a aquesta mesura que entenen que "hauria de ser una norma per a tots els partits". Entenen que per donar una imatge d' implicació total contra la corrupció no poden incorporar cap persona imputada formalment per causes de corrupció, així com per delictes contraris als principis fonamentals d’odi , racisme, feixisme, violència de gènere i delictes contra l’assetjament sexual, i la llibertat sexual. La corrupció que ha entrat a formar part de la vida diària de tots i que afecta  molts partits polítics, s’està convertint en un fet noticiable diari que deixa sense resposta a molts ciutadans, és per això que expliquen que "hem de ser i semblar honestos, cap fi justifica els mitjans, hem de seguir uns principis i uns compromisos que, de manera ètica, inspiren i condicionen les maneres de fer", afegint que "cal recuperar la confiança de la ciutadania amb la política".

CDC Montbui "no es, ni vol ser, aliena a aquesta situació"

Per aquest motiu, que tot i no estar dins de l’Ajuntament , "sí que estem permanentment amb els nostres veïns i veïnes i fem nostra la proposta que, en forma de moció s’ha presentat per ser debatuda i que no ha estat aprovada pels vots de PSC i de PXC,   per això  el nostre compromís és de no incorporar cap persona imputada en cap llista de candidats municipals".

 


1 Comentaris

G

Guillem R

Igualada

9 de desembre 2014.20:39h

Respondre

Però imputats al Parlament sí que en teniu, no? Si féssim una llista dels alcaldes i regidors de convergència imputats a tot el país no acabaríem. Al loro!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.