TORNAR

Centenars de persones assisteixen a la presentació de 'Montbui per la Independència'

Hi va intervenir Antoni Olivé, Miquel Sellarès i Toni Albà.

politica
Dimecres, 18 juliol 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Un centenar llarg de persones es va aplegar a la Vinícola per assistir a la presentació en societat de 'Montbui per la Independència', plataforma ciutadana i independent, constituïda com a grup local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). A l'acte hi van intervenir Antoni Olivé, Miquel Sellarès i Toni Albà.

Presentació 'Montbui per la independència'

Presentació 'Montbui per la independència'

Presentació 'Montbui per la independència'

Montbuiencs i també anoiencs de totes les edats, van omplir la sala d'actes de la Vinícola de Santa Margarida de Montbui per assistir al naixement de 'Montbui per la Independència'. Una plataforma ciutadana i independent, constituïda com a grup local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), amb la voluntat de treballar al territori per a la independència.

L’acte, que va ser presentat per membres del grup local de Montbui, va començar amb la intervenció d'Antoni Olivé. L'economista va destacar l’abast del dèficit fiscal de Catalunya, els impostos que paguem i que no tornen, i que suposen uns 2.251€ per any i persona que viu a Catalunya. Olivé va acabar afirmant que 'només en una Catalunya independent es pot aturar aquest espoli econòmic'.

A continuació, Miquel Sellarès, periodista i polític de llarga trajectòria i actual membre de l’Assemblea Nacional Catalana, va exposar la seva visió del procés cap a la independència i va voler insistir en la necessitat d’incorporar persones de tots el colors polítics ja que cal una gran majoria per tal d’evitar una fractura social.

L'últim en intervenir va ser Toni Albà. L'actor català va transmetre els aspectes emocionals de ser català avui, sobretot remarcant que Catalunya ha estat històricament un país que integra als qui hi vénen a viure, però que 'ara el país necessita que els catalans fem un acte d’afirmació i de dignitat per aconseguir, a més de ser catalans, estar catalans i deixar d’estar espanyols a contracor'.

L’acte el va cloure un grup de joves que des de dalt l’escenari acompanyaren el públic assistent a cantar Els Segadors.

Montbui per la Independència

Aquesta plataforma engega així la seva activitat amb la vista posada en la gran Marxa cap a la Independència que ha de cloure amb la manifestació de l’Onze de setembre d’enguany, a Barcelona. Aquesta mateixa setmana, coincidint amb la Festa Major del municipi, serà present al carrer; el dissabte al matí, al nucli urbà, i el diumenge, al nucli antic.


5 Comentaris

J

Jordi

Igualada

3 d'agost 2012.17:34h

Respondre

Quin culebron!! Espreare al seguent capitol!!

Per cert, molt bona noticia si senyor!

M

Maria

Igualada

18 de juliol 2012.18:24h

Respondre

Només comentar-li a la Ester que el comentari d’en Josep no em sembla que expressi cap incorrecció ni cap sentiment de ràbia, no sé d’on ho treu això. Una mica lleig per part seva aquesta... Llegir més resposta.

E

Ester Vich

Igualada

18 de juliol 2012.15:37h

Respondre

Josep, quina ràbia que portes dins! Mare meva! Calma’t i disfruta noi!

J

Josep

Igualada

18 de juliol 2012.12:00h

Respondre

Ester, ”ningú” tampoc és això. El que potser els qui hi haurien hagut no serien del teu grat. Però els que hi hem estat sempre també hi vam ser.

E

Ester Vich

Igualada

18 de juliol 2012.08:18h

Respondre

Molt bona noticia perque fa uns anys no hi hauria hagut ningú. Les coses estan canviant.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.