TORNAR

Chacón afirma que continuarà amb la supervisió de les seves àrees

Jordi Pont serà l’encarregat d’assumir Interior

politica
Dijous, 15 juny 2017. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

La primera tinent d'alcalde compareixia aquest dimecres per primer cop davant els mitjans després que fos nomenada directora general d'Indústria. Chacón assegura que mantindrà el control sobre les seves atribucions de Dinamització Econòmica i Internacionalització a Igualada.  El batlle Marc Castells compareixia al costat de la nova directora general d'Indústria i manifestava que "estem en molt bones mans. Estem molt contents". 

L'equip de govern d'Igualada considera un gran pas endavant que Àngels Chacón assumeixi en breu la responsabilitat de directora general d'Indústria, al capdavant de l'organisme vinculat a Empresa i Coneixement. La que és primera tinent d'alcalde era una de les dues figures amb més atribucions a l'organigrama de l'Ajuntament d'Igualada i en cedirà una a l'altra persona més "carregada", Jordi Pont, segon tinent d'alcalde, que agafarà la carpeta d'Interior. Una carpeta que inclou, entre d'altres, l'àrea de personal. Amb tot, la seva dedicació fins ara en el dia a dia de l'Ajuntament contemplava les àrees de Dinamització Econòmica, Internacionalització i Universitats. I, en aquests apartats hi ha la gestió del 4D Health. Chacón explicava aquest dimecres que conservarà "la supervisió sobre aquests projectes, però ja no m'ocuparé de l'execució que correspondrà als tècnics".

Marc Castells i Àngels Chacón, davant els mitjans, aquest dimecresCap membre del govern, segons la regidora, assumirà la dedicació que tenia ella (completa) i la seva tasca serà coberta "pels tècnics, ja que els projectes estan molt avançats". Chacón mantindrà "part de la dedicació a Igualada", doncs, i assegura que "no es partirà de zero". Sobre el nomenament, "és un honor molt gran que hagin pensat en mi. Cal agrair a Marc Castells que deixi que el seu equip es promocioni. Ens serveix per posicionar-nos més com a ciutat".

Castells la va emplaçar a pensar, des del seu nou càrrec, en Catalunya, però més si era possible en Igualada. Chacón explica que en els propers dies començarà els contactes amb l'anterior directora i el seu equip. Sobre si el seu paper a partir d'ara facilitarà l'arribada d'inversions industrials a Igualada, apunta que "fa temps que la Generalitat treballa molt per Igualada, però hi ha coses que no s'han materialitzat".


2 Comentaris

J

Joan Giner ITV

Igualada

15 de juny 2017.10:28h

Respondre

Apel·lant a la llei de transparència, a més explicar-nos el suposades avantatges que tindrà per a Igualada aquest nomenament (cosa de dubto davant l’eficàcia d’aquesta Sra. en la seva... Llegir més gestió a la CiUtat), ENS POSDRIEN EXPLICAR COM QUEDA EL TEMA DEL SOU I DE LES DIETES?

e

el sr ramon

les rambles dels castells

15 de juny 2017.18:13h

NORMAL, MIRARA DE ARREPLEGAR EL MÀXIM, COM ES NORMAL,AMB ELS VIVIDORS DE LA POLÍTICA:
SOLS PODEN COBRAR UN SOU ( diu la llei, però, ves a saber!), ESPEREM QUE NO POSI LA POTA, COM EL... Llegir més CASTELLS QUAN VA ASSEGURAR, QUE SOLS COBRARIA UN SOU, I EL ALTRE EL DEIXAVA, PER BE DE LA CIUTAT, I EL SR TRIAS, a TV3%, EL VA DE HAVER DE RECTIFICAR ” que sols es pot cobrar un sou:”
be per el sr Trias, pesim, per aquesta xarlot-ada de la nova fornada, que sempre han viscut, de la mamella del diners publics.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.