TORNAR

Chacón suma Interior i Pont agafa també Obres en el nou cartipàs municipal

El govern municipal fa públiques les funcions i carteres dels onze electes

politica
Dimarts, 16 juny 2015. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Marc Castells com a alcalde s'envoltarà de Àngels Chacón com a primera tinent d'alcalde, Jordi Pont com a segon, Fermí Capdevila se situa com a tercer i la novetat, Carme Riera, entra com a quarta tinent d'alcalde. La retirada de primera línia de Jordi Segura fa que Interior ho assumeixi Chacón

Canvis quirúrgics en el govern igualadí de CiU, ara amb majoria absoluta. Després de la tràgica desaparició fa set dies de Josep Miserachs, es reconfigura l'ordre de responsabilitats. Les seves funcions en Entorn i Promoció Cultural es divideixen: Obres, Via Pública i Medi Ambient passen al nou segon tinent d'alcalde, Jordi Pont; la faceta cultural queda per a una de les novetats, Pere Camps. La primera, segona, tercera i quarta tinença d'alcaldia seran per Àngels Chacón, Jordi Pont, Fermí Capdevila i Carme Riera. Chacón manté Dinamització Econòmica, suma les delegacions d'Internacionalització i Universitats, i afegeix Interior a les seves responsabilitats.

A l'esquerra Jordi Pont, amb Àngels ChacónEl tercer home fort és Fermí Capdevila, que manté l'àrea vinculada a la sanitat i la salut pública, que englobarà també cooperació i centres cívics. Ara com a tercer tinent d'alcalde. Carme Riera, una de les novetats, serà regidora d'Acció Social i Igualtat (delegacions de Serveis Socials, Inclusió, Cohesió Social, Igualtat). Rosa Plassa queda amb una cartera idèntica: Esports i Agermanaments. Montserrat Duch, una de les incorporacions, agafa Hisenda. Jordi Batalla manté Governació i Empreses Municipals.

Una de les àrees que abandona Chacón, Comerç, la passa a controlar Pere Camps, que també serà regidor de Promoció Cultural. Maribel Cuadras, número 11 de la llista, estarà al capdavant de "Govern Obert i Ensenyaments Artístics". I Patrícia Illa, la més jove del govern, tindrà Ensenyament i Joventut.


5 Comentaris

M

Mohamed Vidal

17 de juny 2015.23:21h

Respondre

que déu ens agafi confessats!

t

toni

igualada

17 de juny 2015.18:25h

Respondre

Gineret amargat,
pagat un tallat !!!!!!!

E

Eduard

17 de juny 2015.22:32h

Touché !

jaclltm

JATM

Igualada

17 de juny 2015.16:26h

Respondre

La reorganització de regidories esdevé lògica si tenim en compte el programa electoral i el perfil de treball per objectius d’en Castells.
En qualsevol cas és el què tenim, i més enllà de... Llegir més la SúperChacón (algú havia de ser el primer en fer la brometa), caldrà anar veient encerts i pífies de cadascún per a poder dir si són o no perfils i encàrrecs encertats. Oi?
D’entrada demanar-los bona fe, ganes de treballar, desitjar-los encerts i sort, i d’aquí cent dies en parlem...

J

Joan Giner ITV "Gineret el Gris"

Igualada

17 de juny 2015.09:44h

Respondre

Ja ens hem repartit el pastís, i com infants davant d’un pastis de ”suches” és a dir de llaminadures, tothom agafa els que li ve de cara. Així podem veure com ”Ensenyament” ho té un... Llegir més regidor i ”Universitats” un altra, -deu ser perquè el nostre Campus(?) és enorme- i el que és més fort ”Ensenyaments artístics” una tercera persona. Increïble! ”Comerç” i ”Mercat” per un cantó i ”Dinamització Econòmica”per una altra , ah! i ”Consum” per una altra. Meravellós! Separem ”Internacionalització” de ”Agermanaments” deu ser que les ciutats en que estem agermanades són catalanes. Tenim un macro regidor que portarà des ”d’Urbanisme” fins a ”Interior” passant per multitud de funcions. Quina gran capacitat de treball, l’admiro! i així podríem continuar. És evident que la coherència per tirar la ciutat endavant i fugir dels gustos particulars continua instal·lada en el nostre Ajuntament. A patir quatre anys més... però si això és el que volem!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.