TORNAR

Chacón vol ser candidata del PDeCAT si hi tornen a haver eleccions

La igualadina confirma que també opta a dirigir el partit

politica
Dilluns, 17 maig 2021. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Des del partit no es descarten fórmules de col·laboració amb altres forces de cara a les municipals del 2023. El màxim dirigent de la formació, David Bonvehí, afirma que si hi tornen a haver eleccions al Parlament es presentaran.

La igualadina Àngels Chacón confirmava aquest dissabte la seva voluntat de dirigir el PDeCAT, com també refermava "el seu compromís d'encapçalar la candidatura del partit" en cas que finalment es tornessin a convocar eleccions al Parlament . Segons informa l'ACN, en l'assemblea nacional que va tenir lloc aquest cap de setmana, Àngels Chacón expressava "la meva disposició a dirigir aquest partit, perquè sou tots vosaltres qui acabeu votant, qui doneu legitimant cadascun dels candidats".

Chacón va ser Consellera d'Empresa i Coneixement del 2018 fins el setembre de 2020, quan va ser cessada en el marc de la topada entre Junts i el PDeCAT. Posteriorment, va ser la número u de la llista d'aquesta força al Parlament, tot i que no va entrar per unes dècimes. Ara, el PDeCAT reformula la seva estratègia. D'altra banda, el seu actual president, David Bonvehí, anunciava que també celebraran un congrés ideològic després de l'estiu: "no ens tanquem a res, no diem noms de partits, perquè som capaços de poder pactar amb molta gent: el món local necessita flexibilitat". En aquest sentit, preveuen "fer una gran plataforma municipal pels comicis de 2023", una qüestió que haurà d'abordar la nova direcció.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.