TORNAR

Podem comença avui les primàries a Vilanova del Camí

Hi ha sis cercles de la formació que lidera Pablo Iglesias a la comarca

politica
Dimarts, 25 novembre 2014. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

Podem engega la concreció del seu projecte a Vilanova del Camí. Aquesta setmana es presentaran les candidatures a la secretaria general del municipi. A l'Anoia han començat a sorgir cercles de Podem. Fins al moment són la pròpia Vilanova, Igualada, Montbui, Piera, Cabrera d'Anoia i Masquefa.

Avui comença el procés de primàries per a l’elecció dels òrgans interns de Podem als municipis, i entre ells, Vilanova del Camí. Aquest procés durarà fins al dia 2 de gener quan el consell ciutadà a nivell estatal publicarà les llistes definitives i donarà a conèixer el primer Secretari General de Vilanova del Camí. El cercle encara no ha decidit com aniria a les eleccions municipals. Parlen que "hi hauria una candidatura oberta i diferent" i "d’evitar la burocràcia". El líder que sorgeixi de l'assemblea no es presentaria a les municipals. S'esperen 4 ó 5 candidatures.

L’únic requisit per presentar-se és estar inscrit en Podem a Vilanova del Camí i en el cas de voler presentar-se a Secretari General adjuntar a la candidatura un document polític-organitzatiu. I finalment l’aval d’un Cercle Podem. Des del cercle conviden a tots aquells que vulguin presentar-se que enviïn la documentació al correu podemosvilanovadelcamí@gmail.com i així ho faran públic a la seva web: www.sites.google.com/site/podempodemosvilanovadelcami

Des del cercle Podem Vilanova del Camí han convocat una Assemblea ciutadana per al dia 28 de novembre a dos quarts de 7 de la tarda al Restaurant Nou, amb la finalitat que els candidats presentin la candidatura final i si el cercle no veu incompliment de cap dels documents ètic, polític i organitzatiu quedarà avalada; un aspecte imprescindible per formar part del procés. El dia 30 cada candidatura haurà d’haver estat enviada a Madrid juntament amb l’acta de l’Assemblea en la qual queda avalada.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.