TORNAR

Un concert de Primo Zon clourà els actes de campanya de PARTICIPA

La candidatura de la Pobla de Claramunt celebrarà l’acte el proper divendres 22 de maig

politica
Dijous, 21 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest divendres la candidatura PARTICIPA #volemunapoblamillor acomiadarà els actes de la campanya electoral amb un concert de Primo Zon a la plaça dels Països Catalans de la Pobla.

Primo Zon

El músic i compositor Primo Zon, posarà ritme a la festa de final de campanya de la candidatura PARTICIPA #volemunapoblamillor. Aquest serà el tercer i darrer acte de la campanya electoral d’aquest nou grup que es presenta per primera vegada a la Pobla de Claramunt.

Presentació de la candidatura el passat 16 de maig

Aquest dissabte 16 de maig va tenir lloc al Teatre Jardí la presentació i debat sobre cultura, turisme, educació, benestar social, gent gran, joventut i esports. Al llarg de l’acte, Antoni Mabras, cap de la llista electoral, va explicar els eixos que defineixen aquest projecte i va donar pas als diferents membres del grup que van explicar detalladament les propostes del programa electoral així com el codi ètic de l’agrupació. En finalitzar l’acte tots els assistents van poder fer un tast dels pastissos participants en el I Concurs de Pastissos que es va organitzar per l’ocasió.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.