TORNAR

El cost del pas de la Vuelta per Igualada va ser de 20.000 euros més IVA segons l'Ajuntament

El govern contesta a les crítiques dels republicans sobre el pas de la ronda ciclista

politica
Dimecres, 4 setembre 2019. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En la seva compareixença setmanal, el govern d'Igualada ha respost a les crítiques d'ERC sobre el pas de la Vuelta per la capital de l'Anoia. Segons el batlle Marc Castells, el cost va ser de 20.000 euros més IVA. L'Ajuntament expressa l'agraïment a l'esforç dels tècnics municipals.

Arndt, el guanyador a Igualada, en una imatge de RTVE de l'arribadaL'equip de govern de l'Ajuntament ha tornat a defensar el pas de la Vuelta ciclista per Igualada. L'etapa 8 del 2019 va tenir final a la ciutat, al Parc Central, i el grup municipal republicà criticava la despesa i dubtava del retorn econòmic que tingui per la comarca. El batlle xifrava aquest dimecres en 20.000 euros més IVA el cost del pas de la Vuelta, "que és la mateixa quantitat que es va pagar fa dos anys pel pas de la Volta a Catalunya".

De fet, la gestió de les dues competicions recau en Unipublic. "Estem molt contents d'haver-la fet, ja que hem tingut l'oportunitat de veure una de les tres grans rondes ciclistes a Igualada, amb competidors i especialistes del màxim nivell. Hi van anar milers de persones. I ara, en breu, ve la Supercopa d'Espanya d'Hoquei... hem de dir a l'Igualada que no hi competeixi o al Barça que torni al títol?" comenta l'alcalde respecte les protestes.

L'equip de govern retreu a ERC "fer crítica destructiva. Una Vuelta genera oportunitats i de fet va tenir més audiència que l'Osasuna-Barça de futbol que se jugava a aquella hora". "Llàstima de la pluja, però li va donar un toc èpic al final de carrera. Per la televisió, a més, es van poder veure paisatges i edificis d'Igualada emblemàtics, i també vam veure com Igualada és verda" apunta Castells, en una referència a la plantació de marihuana detectada en un terrat.


3 Comentaris

j

josep maria

igualada

7 de setembre 2019.06:15h

Respondre

si va ser tan barato ser final d’etapa és perquè a la Vuelta a Escanya li interessava donar imatge de normalitat i passar per aquí, només la foto de tots aquets goriles rient amb la bandera... Llegir més escanyola i com provocaven a la gent que anava amb estelades per ells ja val el descompte.

no hagués hagut mai d’acabar la vuelta dels que ens reprimeixen i ens van ostiar fa 2 anys a Igualada, fa molta vergonya, aquests diners ben invertits en esport o cultura i llestos !!!!

J

Josep

Igd

4 de setembre 2019.21:32h

Respondre

Si aquest es l.import ., no es car

C

Cesc

Igualada

4 de setembre 2019.17:50h

Respondre

Que Igualada sigui la riota per unes plantes de maria no és que sigui la millor marca per la ciutat però n’hi ha que encara creuen que en la màxima ”l’important és que parlin de tu, encara... Llegir més que sigui malament” és bona.

A ulls de fora és la imatge d’una ciutat qualsevol que en una setmana ningú en parlarà. Seria millor que Igualada sortís a la premsa per tenir una aposta cultural, educativa, esportiva, empresarial, patrimonial, etc. potent i distintiva. Ara mateix no hi ha cap adjectiu d’aquests que es pugui atribuir.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.