TORNAR

Les CUP demanen a l'Ajuntament de Masquefa que pengi l'estelada per Sant Jordi

Entenen que la voluntat de la majoria dels regidors de l'Ajuntament també és favorable a la independència

politica
Dilluns, 24 març 2014. 17:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat 18 de Març, la CUP de Masquefa, va fer arribar a l’Ajuntament de Masquefa una instància en la qual es sol•licita que el proper Sant Jordi onegi la senyera estelada a la façana de l’Auntament. 

La CUP demana a l'Ajuntament de Masquefa que pengi l'estelada al balcó

Des de les CUP entenen que ''l’estelada simbolitza la lluita dels Països Catalans per la seva llibertat i que aquest símbol de lluita avui és més vigent que mai''. Afirmen també que ''avui és quan ens cal seguir treballant per aconseguir la llibertat que totes desitgem. Per això és necessari actes de valentia tant al carrer com a nivell institucional i deixar els temps de “la puta i la ramoneta” enrere''.

En un comunicat enviat a la premsa sostenen que han pogut comprovar que ''a Masquefa existeix un gran compromís de les vilatanes vers l’autodeterminació en els diferents actes que s’han fet com la Marxa de Torxes per la Independència, manifestació de l’11 de setembre, festa major, etc''. i que ''el compromís de les persones queda palès''.

Entenen que la voluntat de la majoria dels regidors d’aquest Ajuntament ''també és favorable a la independència, ja que, el nostre l’ajuntament forma part de l’AMI (Associació de Municipis per la Independència), a més d’haver-se aprovat diferents mocions respecte a la llibertat dels Països Catalans''.

La CUP de Masquefa pensa que ''ha arribat l’hora de donar un pas més en aquesta lluita i esperem veure lluir l’estelada a la façana de l’Ajuntament el proper Sant Jordi''.


3 Comentaris

S

Silvia

Masquefa

26 de març 2014.18:09h

Respondre

Crec que l’estelada hauria de lluir els 365 dies de l’any. De moment està bé que la pengin per Sant Jordi i si la deixen d’allà en endavant, genial. Si la retiren, doncs s’hauria de... Llegir més demanar que onegi tot l’any, no? El que no sé és si la penjaran ni el dia de St. Jordi...

J

Joanma

=ada

25 de març 2014.13:04h

Respondre

Domes el dia se Sant Jordi, o be la resta de l’any?

P

Per Sant Jordi, la "senyera" als balcons.

igada

24 de març 2014.20:26h

Respondre

Pro la ensenya de Catalunya, no es la senyera ?
Perquè hem de posar la estelada, que es una bandera, partidista de ERC, els mateixos, que van cooperar, durant el temps, del TRIPARTIT, a arruïnar a... Llegir més Catalunya.
Ja ni a prou de collonades.
Lo que hauriem de fer, es demanar , responsabilitats a aquest impresentables de ERC .
I per la part que els i toca a la CUP, quant tinguin una representació a nivell de pais, que sigui mes decent, ja els escoltarem, mentrestant muts i a la gavia.!!!!!!!!!.
Treuen 4 vots, i ja es creuen, els amos del galliner.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.