TORNAR

La CUP d'Igualada veu positius els resultats del 27-S i demana avançar cap al procés constituent

Una trentena de persones van assistir a l’assemblea oberta

politica
Dijous, 15 octubre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

"Volem governar-nos per obrir un procés constituent. No podem defallir ni defraudar  les persones que han votat la CUP . Cal avançar cap a una independència per canviar-ho tot". Aquestes són algunes de les reflexions fetes a l'Assemblea Oberta que va organitzar el passat 7 d'octubre la CUP a Igualada, amb l'objectiu de recollir les opinions sobre l'escenari post-eleccions del 27S, en què també  van participar grups de suport de El Bruc o La Llacuna entre la trentena d'assistents.

Resultats de la CUP, a nivell comarcalLa CUP igualadina es va reunir la setmana passada, junt a grups de suport de la resta de la comarca, per deliberar sobre els resultats del 27-S. A Igualada, la CUP-Crida Constituent va obtenir 1.918 vots, un 8'12% dels vots totals; a l'Anoia 5.523 vots, un 8'14% dels vots totals.

Resultats de la CUP, per zones d'IgualadaEls assistents van valorar com a exemplar la tasca duta al Parlament aquests darrers tres anys, la incorporació al debat públic d'un discurs anticapitalista i independentista, així com la feina de formigueta en les mobilitzacions i lluites socials. Sobre els debats per iniciar el procés constituent, la posició va ser clara i unànime a favor d'anar més enllà de la investidura i proposar un full de ruta per la independència, un pla d'emergència social i l'obertura d'un procés constituent de baix a dalt.

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.