TORNAR

La CUP igualadina presenta la seva llista dissabte

La formació comença el seu compte enrere cap al 24 de maig

politica
Divendres, 10 abril 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Candidatura d'Unitat Popular d'Igualada desvetllarà aquest dissabte els noms de la seva llista en la seva primera presència a la cursa electoral igualadina. A les 12 del migdia del dissabte 11, presentaran també els eixos del seu programa

Dissabte, a les 12 del migdia a la plaça de l'Ajuntament, la CUP Igualada presentarà la llista electoral i els eixos del programa. "Si véns amb una cadira, nosaltres hi posarem el vermut", afirma el cartell de la convocatòria, que convida tothom qui ho vulgui a donar la cara per la CUP Igualada. D'una banda, la CUP avançarà els noms dels qui formaran la llista d'Igualada per concórrer a les eleccions del 24 de maig. D'una altra, dissabte també presentarà algunes propostes destacades, després de fer diferents assemblees obertes i de recollir diverses aportacions a través del web www.cupigualada.cat.

L'assemblea local destaca que aviat publicarà tot el programa electoral, fruit de mesos de treball intern així com de trobades amb entitats i persones de diversos àmbits. A les portes de la campanya electoral, la CUP fa una crida oberta a la ciutadania a implicar-se en un nou projecte municipalista, transversal i col·lectiu per a Igualada: per fer possible un altre model de ciutat, obrir l'Ajuntament de bat a bat o bé enfortir una eina de transformació social. Per a més informació, www.cupigualada.cat o comunicacio.cup.igualada@gmail.com.


1 Comentaris

d

dani

igualada

12 d'abril 2015.22:35h

Respondre

aquesta llista fa molta trempera, el meu vot per vosaltres!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.