TORNAR

La CUP presenta la seva aposta igualadina

L'assemblea local es donarà a conèixer a l'Ateneu Igualadí, el dia 24

politica
Dimecres, 15 octubre 2014. 10:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper divendres 24 es donarà a conèixer l'assemblea local igualadina de la CUP. La proposta és crear una assemblea "activa, crítica i municipalista" a la capital anoienca

La nova assemblea local de la CUP-Igualada es donarà a conèixer el dia 24 d'octubre, a les 7 de la tarda, a la sala de socis de l’Ateneu Igualadí. Els impulsors volen una assemblea "oberta als moviments socials, entitats i persones d’Igualada i d’arreu de la comarca de l’Anoia". La trobada pretén ser un "espai d’obertura a la ciutat que aglutini totes les forces que vulguin comprometre’s, per la via de la participació directa, a una assemblea activa, crítica i municipalista a Igualada".

En un comunicat, els integrants d'aquest col·lectiu afirmen que a més del "debat nacional històric que estem visquent els Països Catalans, Igualada necessita una nova manera de fer política més transformadora basada en el treball local per tal d’assolir una ciutat viva, integradora i cohesionada, com a base del nostre compromís quotidià". El mitjà i l'espai "per tirar endavant aquest projecte pot ser una assemblea local que permeti debatre i construir la Igualada que volem".

L'assemblea oberta constarà de tres moments diferenciats: primerament, la presentació per part d’una membre de CUP-Igualada, que ens explicarà què ha motivat la creació de l’assemblea i la proposta d’organització d’aquesta; en segon lloc, es comptarà amb la presència de Raimon Ràfols, regidor i membre de la CUP-Vilanova i la Geltrú, que ens explicarà l’experiència en el treball municipalista en aquesta ciutat, de dimensions similars a Igualada; i finalment, un torn obert d’intervencions per tal de recollir impressions, experiències, expectatives i propostes de les persones assistents.


6 Comentaris

C

CiUP NO

Igualada

18 d'octubre 2014.13:45h

Respondre

gràcies a això convergència encara ho tindrà més fàcil per continuar guanyant i governant a Igualada...

e

ex d' icv

16 d'octubre 2014.11:15h

Respondre

josep la teixidora no és pas d’ esquerra és un casal independentista i punt! la cup té tot el dret a presentar-se com a esquerra de veritat que de moment no cobreix ningú a més erc només fa... Llegir més de crossa de ciu ara mateix..

jo personalment fa varis anys que voto icv perquè era més esquerra però votava amb el nas tapat ara x fi podré votar una força d’ esquerra de veritat i independentista, gràcies!!

S

Sr. Jo

Igualada

15 d'octubre 2014.23:00h

Respondre

Ai, Josep... T’oblides de que ERC no és independentisme d’esquerres des de fa temps...

J

Joanma

=ada

15 d'octubre 2014.22:45h

Respondre

Ja ho deia Napoleó Bonaparte: ”Divide i venceras”.

J

Josep

Igualada

15 d'octubre 2014.22:00h

Respondre

una autèntica llàstima. Igualada s’havia caracteritzat, anys enrere, per tenir un independentisme unit i molt ben vertebrat, l’últim exemple és el Casal de la Teixidora. Si finalment es... Llegir més presenta una CUP a Igualada l’independentisme d’esquerres quedarà dividit entre el ERC i CUP.

Com a independentista d’esquerres m’alegra per una banda la formació de la CUP però em sap greu perquè es trenca amb un model que abans ens enorgullíem i ara sembla es trenca.

Almenys espero que tinguin clar amb qui han d’anar plegats i contra de qui han d’anar...

b

benvinguts cup!

15 d'octubre 2014.11:30h

Respondre

benvinguts cup! ja era hora que nasqués una cup a igualada representant l’esquerra independentista catalana al municipi! i més ara en el moment politic històric en que ens trobem on trobem a... Llegir més faltar la desobediència institucional a l’ estat espanyol i l’ obediència ferma al poble català! ara és l’hora de guanyar

visca la terra!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.