TORNAR

David Prat i Meritxell Humbert, candidats anoiencs d'ERC al congrés de Madrid

Elisabet Hidalgo, de Cabrera d’Anoia, concorre al Senat

politica
Dissabte, 7 novembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquesta setmana es va celebrar al Centre Recreatiu de Santa Maria d'Oló (Moianès), el congrés de la Federació Regional de la Catalunya Central, en què es va escollir els candidats d'Esquerra de la zona per a les eleccions al Congrés i el Senat espanyols.

David Prat, president de JERC Anoia, i Meritxell Humbert, la presidenta comarcal d'Esquerra, seran els candidats republicans de l'Anoia a les eleccions espanyoles del 20 de desembre. Així es va aprovar per una àmplia majoria en el congrés de la federació regional del partit. Va triomfar la candidatura presentada per Mirella Cortés. La candidata, exalcaldessa de Sallent, és la secretària de Política Municipal d'ERC al Bages. Mestra de formació, ha tingut una llarga trajectòria com a alcaldessa de Sallent en el mandat 2003-2007 i ha estat regidora del mateix ajuntament fins aquest 2015. 

Els candidats de la Catalunya Central, escollits a l'assemblea de dimartsEn el mateix congrés, també es varen presentar la resta de persones candidates de la regional a les eleccions del 20 de desembre, una llista formada per Meritxell Benedí, de Castellterçol; Teresa Sánchez, resident a Manresa; Oriol Ortega, de Berga i secretari d'Organització de la Federació Comarcal del Berguedà; Rosa Altimiras, de Vic i resident a Calldetenes, i Josep Subirana, d'Avià.

Aprovació de les candidatures al Senat

D'altra banda, també es van presentar les persones candidates de la Catalunya Central al Senat. En aquest cas, els dos membres d'ERC escollits pels assistents al congrés foren Gabriel Rovira, de Cardona i resident a Vall de Torruella, actual cap de l'oposició a l'Ajuntament de Sant Mateu de Bages, i Elisabet Hidalgo, de Cabrera d'Anoia i membre de la comarcal anoienca. El congrés va comptar amb la presència de la diputada anoienca, Alba Vergés, a més del president de la Federació Regional de la Catalunya Central, Lluís Oliveras, mentre que la cloenda del Congrés va anar a càrrec del secretari d'Organització Nacional d'ERC, Isaac Peraire. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.