TORNAR

Debat electoral: Milloraria la nostra vida amb la independència?

Divendres 16 de novembre

politica
Dimarts, 13 novembre 2012. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Milloraria la nostra vida amb la independència? Aquesta és la pregunta que es proposa als diferents representants polítics que assistiran divendres, 16 de novembre, al debat electoral organitzat per L’Alzinar de Masquefa. Acte obert a tothom.

A Masquefa s'estan ultimant els detalls per celebrar un debat electoral entre representants de tots els partits que actualment tenen representació al parlament de Catalunya, alguns de l'Anoia i d'altres no. El tema és una pregunta molt clara: Milloraria la nostra vida amb la independència?

El debat constarà de 5 blocs a través dels quals els diferents candidats podran explicar la seva visió i del partit que representen sobre la pregunta inicial. L’últim bloc estarà dedicat a les preguntes del públic. Les preguntes no es faran in-situ, sinó que el públic les podrà fer arribar, abans del dia 16 de novembre al següent email: alzinar@ateneus.cat. A l’assumpte de l’e-mail s’haurà de posar 'debat eleccions 2012'.

Qui participarà?

-Maria Senserrich, candidata al parlament per CiU.

.Laia Bonet, candidata al parlament pel PSC

-Pere Calbó, candidat al parlament pel PP

-Alba Vergés, candidata al parlament per ERC

-Laura Massana, candidata al parlament per ICV-EUa

-Ignasi Vich, candidat al parlament per SI

Lloc i hora

El debat, que es desenvoluparà a la sala l’Aglà de L’Alzinar de Masquefa, a les 20.00h. Tindrà una durada aproximada de 90 minuts.


1 Comentaris

Q

Quim

Masquefa

14 de novembre 2012.02:16h

Respondre

Moltes gràcies per publicar-ho, serà interessant!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.