TORNAR

Una delegació vilanovina viatja a Amilly per celebrar la Festa d’Europa

politica
Dissabte, 4 juliol 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La població francesa d’Amilly, agermanada amb Vilanova del Camí, acollirà aquest cap de setmana la cinquena edició de la Festa d’Europa. Una delegació vilanovina formada per l’Alcalde Joan Vich i les regidores de Cultura i Agermanament i de Serveis Personals, Francina Gabarró i Pepita Còdol, respectivament, participaran en els actes oficials d’aquest esdeveniment.

El grup irlandès Faolan obrirà la V edició de la Festa d'Europa

Irlanda serà el país convidat en aquesta ocasió, però, a banda de la delegació vilanovina, també hi seran presents una delegació de Calcinaia (Itàlia), de Norwalde (la ciutat alemanya agermanada amb Amilly), una delegació de Romania i una altra d’Ucraïna.

El programa d’enguany està marcat per la gran qualitat dels artistes convidats i per la gran quantitat d’animacions programades. Els espectacles musicals animaran els carrers d’Amilly a ritme de blues, swing, jazz i balades irlandeses convertint, una vegada més, la Festa d’Europa en una festa musical.

A banda de la música, el programa de la Festa d’Europa torna a oferir el mercat europeu, una manifestació única en la regió de Montargis que enguany reunirà més de 60 comerços vinguts de tota França i d’Europa.

Diferents artesans seran igualment presents, sobretot terrissaires, un gravador sobre vidre, creadors de joies... sense oblidar els estands dels pobles europeus que participen en aquesta Festa Europea, entre ells Vilanova del Camí.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.