Amb Joan Subirats, catedràtic de Ciències Polítiques de la UAB, i una de les veus més autoritzades sobre l'actual efervescència dels moviments socials com a ponent, va començar la desena edició de Dimarts de Diàlegs (DdD) a l'Ateneu. Els moviments socials van portar un debat ric en matisos, sobre els propis moviments i la nova i vella política
Amb el títol "Els ciutadans tenim poder?", la darrera sessió de Dimarts de Diàlegs del 2014 va encetar-se en una Sala de Socis plena a vessar. Joan Subirats, el convidat, va fer afirmar en primer lloc que "el poder institucional ha quedat capturat per altres forces" i que l'opció de l'apoderament ciutadà guanya força i que ha de representar una disminució de l'àmbit i el poder dels polítics, si aquests mateixos polítics desatenen els ciutadans. Va remarcar que "públic no és institucional" en el sentit que "públic és de tots". Subirats va reivindicar el poder de "canviar les coses des de les ciutats" esmentant casos com Gamonal (Burgos) o les accions a Nova York o Sao Paulo. Va posar sobre la taula també la creació de béns col·lectius: "la wikipedia demostra que es pot crear un bé comú al marge del mercat". Des de la Fila Zero es van encetar les intervencions que generarien una posterior resposta del públic.
Jordi Cuadras, presentador, al costat de Subirats
Des del públic, Montserrat Roca -pròxima a ICV- va defensar que "hi ha coses bones, no es pot atacar a tots els partits per igual". Pep Solé, alcalde d'Òdena, va defensar que les coses no es poden canviar "només" des dels moviments socials i va remarcar que la seva entrada en política li ha permès veure-ho des dels dos costats. Àngels Chacón, la Segona Tinent d'Alcalde igualadina, defensava també que la capital intervé en projectes com Urbact "d'Innovació Social". La Fila Zero va tancar tot reivindicant de nou la importància de les accions des de petits col·lectius, abans que Joan Subirats i Jordi Cuadras cloguessin l'acte.