TORNAR

Dissabte, acte central d'ERC Igualada amb la participació del president Pere Aragonès i Carme Forcadell

L’acte, obert a tothom, es farà dissabte, a les 18 h, al Kiosk del Rec

politica
Dimecres, 17 maig 2023. 18:47. Redacció AnoiaDiari.

El Kiosk del rec serà l'escenari, aquest dissabte 20 de maig, a les sis de la tarda, de l'acte central de campanya d'ERC Igualada, vuit dies abans de la jornada electoral del 28 de maig. La candidatura republicana, encapçalada per Alba Vergés i Enric Conill, rebrà el suport del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya del 2015 al 2018.

Durant l'acte, obert a tothom, Alba Vergés i Enric Conill explicaran el projecte "per transformar Igualada els pròxims quatre anys", que resumeix el lema de campanya: "El canvi útil". "Tenim equip, tenim idees i tenim molt clar quin és el nostre model de ciutat a llarg termini", ha manifestat Alba Vergés, afegint que "Igualada necessita un canvi per sortir de l'estancament i l'autocomplaença".

El número dos de la candidatura, Enric Conill, s'afegeix a les paraules de Vergés remarcant que "l'any 2019 vam obtenir els millors resultats de la història d'ERC a Igualada, sent l'únic partit polític que va augmentar els regidors i que més vots va sumar. Ara donem continuïtat al projecte del 2019 i sumem encara més gent i més veus per presentar una candidatura guanyadora".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.