TORNAR

ERC Igualada ha celebrat l’acte d’inici de campanya amb més de 200 persones

L’alcaldable Alba Vergés i el número dos, Enric Conill, han presentat les propostes del partit per “un canvi de govern que sigui útil a la ciutadania”

politica
Dimarts, 16 maig 2023. 13:27. Redacció AnoiaDiari.

L'acte d'inici de campanya d'ERC Igualada ha tingut lloc a la plaça Pius XII amb més de 200 persones i amb la presència de la consellera Meritxell Serret. Durant l'esdeveniment s'han presentat els integrants de la candidatura republicana i les seves línies del programa electoral. L'alcaldable Alba Vergés i Enric Conill han anunciat que "Igualada necessita un canvi de govern que sigui útil a la ciutadania i que el 28 de maig farem realitat el canvi que Igualada necessita".

Vergés ha afirmat que actualment "Igualada és una ciutat amb un govern sense rumb ni GPS, que no sap on va, i sense planificació".
S'ha apostat per una gran aliança amb Lleida, Manresa, Cervera, Tàrrega, Mollerussa i Martorell per aconseguir l'Eix Ferroviari Transversal després de "dotze anys de govern municipal que s'ha despreocupat de les connexions en transport públic amb Barcelona i la resta del país".

Vergés també ha repassat les necessitats pel que fa al "planejament urbanístic, les polítiques d'habitatge públic, la millora de les connexions amb la resta del país, l'alta càrrega impositiva, la baixa captació d'inversions o la creació d'oportunitats per als joves, que ERC Igualada vol revertir".

"Nosaltres volem fer una ciutat on les persones vulguin i hi puguin crear el seu projecte de vida", ha explicat Vergés. "Una ciutat oberta, que acompanya i que dona la mà a la seva ciutadania", ha afegit, ja que "segons dades del mateix Ajuntament d'Igualada, el 45% dels joves d'Igualada marxaran perquè no tenen ni feina ni habitatge".

Enric Conill ha afirmat que "comencem el segon assalt per governar a Igualada. El que fa 12 anys eren reptes ara ja són mancança absoluta, com l'habitatge, la feina, el transport públic, el reciclatge i neteja o les oportunitats pel jovent".

L'acte ha acabat amb la intervenció de la consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, elogiant el tarannà i la capacitat de gestió d'Alba Vergés. "Tenim mans, lideratge i projecte per construir la República catalana des dels municipis", ha afirmat. "Ho fem amb vocació de servei, amb valors, de baix a dalt, treballant per la cohesió ciutadana i la prosperitat compartida", ha assegurat la consellera. Segons Serret, "aquesta és la força que perdura".



1 Comentaris

A

Antoni

Igualada

18 de maig 2023.09:52h

Respondre

Un consell pel que va fer la foto. La propera vegada enquadri de més lluny (utilitzant l’opció de zoom) als efectes de que hi puguin sortir les 200 persones que segons el comunicat assistien a... Llegir més l’acte

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.