TORNAR

Vilanova 365 vol reduir els sous dels alts càrrecs públics del seu Ajuntament

Es preveu reduir 240.000 € en els sous d’aquests càrrecs durant el mandat 2023-27

politica
Dilluns, 15 maig 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Vanesa González, candidata de Vilanova 365, considera que "hi ha sous elevats entre els alts càrrecs de l'Ajuntament de Vilanova del Camí i és per això que reduirà significativament el pressupost que s'hi destina actualment".


El partit creu que la transparència i el rigor en la gestió són claus a l'hora de gestionar el govern i, per això "es pretén estalviar 240.000 euros, els quals s'invertirien en les partides pressupostàries que a hores d'ara tenen menys diners".

González ha assegurat que "no volem que els càrrecs polítics de Vilanova del Camí tinguin sous desorbitats i que dupliquin o tripliquin el de qualsevol treballador del municipi".

Vilanova 365 també aposta per "una congelació total d'impostos, sense actualització d'IPC. La formació també opta per crear uns pressupostos participatius que vagin més enllà de la regidoria de joventut i que la ciutadania pugui decidir què vol fer amb determinades partides".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.