TORNAR
PUBLICITAT

Poble Actiu omple l’Escorxador en un acte central de campanya diferent

L’acte es va desenvolupar en format de conversa entre els presentadors i diversos membres de la llista.

politica
Dimarts, 16 maig 2023. 12:03. Redacció AnoiaDiari.

Aquest dissabte Poble Actiu va oferir l'acte central de campanya, "Ganes de canvi", a l'edifici de l'Escorxador. La candidatura vol "liderar l'esquerra alternativa a la sociovergència que actualment governa la ciutat". Aquest cop asseguts en un sofà i gaudint d'un vermut, Martí Rossell i Montse Pelfort, dos joves igualadins encarregats de conduir la jornada, van crear un espai de conversa entre els presentadors i diversos membres de la llista de la candidatura. Tal com el Martí i la Montse van explicar, "aquest format volia defugir del típic acte de campanya en què qui té més pes a la llista i algun convidat especial parlen des d'un faristol i damunt d'un escenari, amb discursos triomfalistes i convincents".

Es van tractar les diferents propostes electorals que presenten per aquest mandat i, alhora, el format actual va permetre "l'anàlisi i el diagnòstic que Poble Actiu fa d'àmbits com l'habitatge, el comerç de proximitat, educació, economia, joves, sanitat, emergència climàtica i mobilitat, gent gran, cultura, i urbanisme".

D'aquesta manera, molts candidats van tenir veu durant l'acte. Entre les declaracions es va proposar fer front a la manca de places de les llars d'infants, a través de dues actuacions: "el trasllat de la llar d'infants El Rusc a les antigues piscines del Casal del Passeig, i adaptar un edifici adjacent a l'escola Gabriel Castellà", comentava Núria Corts.

Aina López, estudiant, va remarcar la importància de millorar el transport públic d'Igualada, aconseguint "una connexió de tren ràpida amb Barcelona i un servei de bus eficient, sense els problemes actuals". Èlia Domènech, que és pediatra, va exposar les mancances que actualment té el sistema públic de sanitat a Igualada "Des de Poble Actiu volem que hi hagi sanitaris de totes les especialitats, reduir les llistes d'espera i garantir la pediatria a tots els Centres d'Atenció Primària". En l'àmbit cultural, Èlia Gil va voler ressaltar que l'acte es feia a l'Escorxador, on Poble Actiu pretén potenciar la cultura "acollint les escoles d'arts escèniques i convertir-lo en la ubicació de l'auditori".


6 Comentaris

orbites

Jordi Marcé Nogué

20 de maig 2023.10:22h

Respondre

Vaig assistir a l’acte central de campanya de Poble Actiu i em va agradar molt perquè no hi havia cap mena de paternalisme i tractaven als electors com a persones adultes. Anàlisis, diagnòstic,... Llegir més propostes, model de ciutat, en un ambient amè i fàcil d’entendre per tothom que va ssistir. Gràcies

orbites

Jordi Marcé Nogué

20 de maig 2023.10:24h

assistir-hi, perdó.

orbites

Jordi Marcé Nogué

20 de maig 2023.10:24h

assistir-hi, perdó.

M

Maria

25 de maig 2023.17:15h

Si clar, què ha de dir un tiu com tu que defensa que treure el sant i tenir-lo com a patró és feminista. Quin ridícul

orbites

Jordi Marcé Nogué

26 de maig 2023.10:10h

No tinc cap problema en què m’insultis, em faltis al respecte i que posis en boca meva coses que no he dit, però si-us-plau, fes-ho amb noms i cognoms reals el pròxim cop.

J

Jan

16 de maig 2023.15:55h

Respondre

S’ha de ser molt flipat per dir que l’han omplert: els polítics ocupen mitja sala i la gent està asseguda en taules. Si hi ha 50 persones és molt. Molt trist sabent que la CUP omplia les... Llegir més sales... L’efecte Pau Ortínez

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.