TORNAR

Diverses entitats i col·lectius fan aturades en resposta a la repressió

A l’Ajuntament d’Igualada, un centenar de persones protesten per les càrregues

politica
Dilluns, 2 octubre 2017. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest matí i migdia de dilluns, ajuntaments, entitats i col·lectius han fet explícit el seu rebuig a la violència policial que va tenir lloc a la jornada del referèndum. L'aturada a l'Ajuntament d'Igualada, la més concorreguda.

A tota la comarca, aquest matí i migdia centenars de persones han fet aturades per protestar contra la repressió de l'1 d'octubre. Ja a primera hora del matí, a instituts com el Pere Vives Vich, els estudiants s'han concentrat com a rebuig a l'acció policial contra persones als col·legis electorals. En tot cas, les principals concentracions han tingut lloc a les 12. A Igualada, els treballadors de l'Ajuntament i altres persones vingudes de diferents punts de la ciutat han protagonitzat l'aturada, conjuntament amb membres dels diferents partits -amb l'alcalde- i també del PSC. 

La Plaça de l'Ajuntament d'Igualada, aquest migdiaA diversos equipaments d'Igualada, com l'escola Gaspar Camps i l'Hospital d'Igualada hi ha hagut també una concentració dels alumnes i dels professionals, respectivament. Als centres escolars, tan protagonistes el diumenge, els mestres i els alumnes també han evidenciat el seu disgust amb l'actitud de l'Estat espanyol. A altres ajuntaments de la comarca també s'han llegit manifestos. Les aturades han estat secundades per col·lectius professionals com els Bombers o els Agents Rurals. Els membres de la CUP, que han estat presents a la concentració de la Plaça de l'Ajuntament d'Igualada, han remarcat la crida a l'aturada general de demà. L'alcalde Marc Castells confirmava que l'Ajuntament no obrirà.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.