TORNAR

Dos nous regidors s'integren a l'equip de govern de la Llacuna

Substitueixen a Cristina Poch i al malaurat Jordi Masip

politica
Dijous, 29 setembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Des de la setmana passada, l'equip de govern de la Llacuna té dos nous edils: Xavier Trillas i Josep Tarrida. La vila està governada en coalició per CiU i Junts per la Llacuna.

L'Ajuntament de la Llacuna va celebrar el passat el passat dissabte, 24 de setembre, una ple extraordinari, en el que es van incorporar a l'equip de govern dos nous regidors, Xavier Trillas Camps i Josep Tarrida Guimerà en substitució de Cristina Poch Galisteo i Jordi Masip Andreu. Cristina Poch, fins ara regidora de Junts per La Llacuna, responsable de Benestar i Serveis Socials, va renunciar aquest mateix mes el càrrec per motius personals i Jordi Masip, regidor de CIU, primer tinent d'alcalde i responsable d'Hisenda i Sanitat va traspassar el passat mes de juliol víctima d'una llarga malaltia.

Tot l'equip de govern, amb Camps (esquerra) i Tarrida (a la dreta, segon)El ple va començar amb la presa de possessió dels càrrecs dels nous regidors, per part de CIU, Xavier Trillas i de Junts per la Llacuna, Josep Tarrida. Després de lliurar les credencials, ambdós van prometre el càrrec de regidor per imperatiu legal. La incorporació d'aquests regidors ha implicat una reordenació del cartipàs, que quedarà de la següent forma: l'alcalde, Josep Parera Tort (CIU) gestionarà les carteres de Governació, Urbanisme, Obres i Activitats i Hisenda; Josep Martí Morgades (CIU), serà primer tinent d'alcalde, assumirà Serveis, Vies Públiques i Locals Municipals; Maria Rosa Busquet Mabres (CIU), ostenta el càrrec de segona tinent d'alcalde i serà la responsable de Turisme i Cultura i Benestar Social. El nou edil Xavier Trillas Camps (CIU) serà adjunt a alcaldia i gestionarà Ensenyament; Albert Valiente Alentorn (Junts per La Llacuna), regidor de Comerç i Festes i d'Ocupació i Promoció Econòmica; Sebastià Jodar Quesada (Junts per La Llacuna) assumirà Joventut, Sanitat i Gestió Ambiental; Josep Tarrida Guimerà (Junts per La Llacuna), s'iniciarà en el càrrec com a responsable d'Esports i Medi Natural.

L'alcalde, Josep Parera, va donar la benvinguda als nous regidors desitjant-los sort i encerts en aquesta nova etapa. Alhora va agrair a Cristina Poch la feina feta i va tenir unes emotives paraules de record i reconeixement a Jordi Masip.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.