TORNAR

ERC agraeix als igualadins que els van posar la confiança a les urnes

2.476 igualadins van votar la formació republicana

politica
Divendres, 29 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Esquerra Republicana a Igualada vol agrair  "molt sincerament a tots els igualadins i igualadines que aquest diumenge 24 de maig ens han donat el seu suport en les eleccions municipals a la nostra ciutat". Un total de 2.476 persones, un 15,02% de les que van anar a votar,"van apostar perquè ERC fos, per primera vegada a Igualada, la segona força a la ciutat".

Des de la formació asseguren que tot i quedar lluny de la primera força, "amb aquest resultat encapçalarem l’oposició amb el repte de treballar a fons per a construir una alternativa independentista i d’esquerres a l’actual govern del consistori", "farem allò que ens toca fer, controlar la gestió del govern municipal i sobretot plantejar propostes concretes que facin d’Igualada una ciutat millor i amb futur", afegeixen.

Els regidors Josep Maria Palau, Carolina Telechea i Enric Conill, juntament amb tot l’equip de la candidatura es comprometen a impulsar "amb tota l’energia necessària" el projecte de ciutat - Igualada per a tothom -, la realització de les 45 actuacions del programa electoral i els quatre compromisos concrets que han explicat durant la campanya, així com la diversitat de petites actuacions sol·licitades en les trobades efectuades amb els veïns i veïnes dels 13 barris de la ciutat.

 


1 Comentaris

M

Mariao votar

Igualada

29 de maig 2015.22:21h

Respondre

La meva decisió de no votar ERC la vaig prendre després del 9N, quan el Sr.Junqueres va aigualir el procés. Llavors vaig decidir que no votaria aquesta formació tot i que hi ha gent molt vàlida... Llegir més i amb molta empenta.
He de dir que he votat mirant per Igualada i per la independència, això si que ho tenia clar.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.