TORNAR

ERC de Cabrera denuncia que l'alcalde va disparar de pròpia mà els focs d'artifici

L’oposició considera que el batlle va actuar amb temeritat

politica
Divendres, 7 agost 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les friccions polítiques a Cabrera d'Anoia se segueixen succeint. Ara, Esquerra, principal partit de l'oposició, ha emès un comunicat denunciant que l'alcalde, Salustià Monteagudo (PSC) va disparar "en disparar amb les seves pròpies mans, tal com ell presumeix i confirma a les xarxes socials, focs d'artifici la matinada del 25 al 26 de juliol al nucli de Can Ros".

L'enfrontament entre Esquerra i PSC continua a Cabrera d'Anoia. El grup municipal dels republicans ha manifestat, en un comunicat, que l'alcalde Salustià Monteagudo, dels socialistes, hauria activat de manera personal els focs artificials per les festes de Can Ros. Afegeixen que "es va posar en perill tot el municipi en aquesta acció" que va tenir lloc per la Festa Major, i "es va portar a terme amb l'ajuda del Cap de Protecció Civil, Andrés Toledo". 

Monteagudo, a l'esquerra, amb el seu pare, anterior alcaldeEn el comunicat, el partit independentista manifesta que "Cabrera d'Anoia està sota risc d'incendi tot l’any i entre d'altres accions, té prohibit llançar coets, petards o fanalets, tal com es pot llegir al full que Protecció Civil va repartir per tot el Municipi el 15 de març d'enguany. Fem especial esment que aquesta prohibició es fa més intensa des del 15 de març fins al 15 d'octubre". Els republicans han comunicat l'acció als Agents Rurals de la Comarca. Veuen "prepotència, irresponsabilitat i manca d'estima pel municipi de l'actual alcalde, Salustiano Monteagudo Hidalgo, que posa els seus interessos partidistes i capricis per davant de la seguretat del poble. No oblidem que tant el Cap de Protecció Civil, Andrés Toledo, com el regidor de Festes i el Cap de la Coordinadora de Festes van tenir complicitat en aquesta perillosa actuació".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.