TORNAR

ERC denuncia que el PSC ha situat com "assessor" a Vallbona Jordi Riba "a 30 euros l'hora"

Retreuen que se’ls va fer una moció de censura ”per una circumstància similar”

politica
Dimecres, 13 juny 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Dos anys després de la moció de censura amb la qual la coalició de PSC, CiU i VV va tombar el govern en minoria d'Esquerra, la tensió política continua a Vallbona. Els republicans acusen el PSC de tenir un assessor del seu mateix color polític que cobra "30 euros per hora".

Segons Junts fem Vallbona-ERC, el govern municipal de Vallbona d'Anoia (PSC – CIU – Veïns amb Veu), des del dia 6 de març, "compta amb un assessor que és regidor del PSC a Igualada", Jordi Riba. L'explicació de les seves funcions són "l'assessorament en diversos projectes". La formació de l'oposició "es desconeix de quina índole són i que no s'han vist plasmats en cap millora apreciable per a les ciutadanes i ciutadans de Vallbona". Apunten que "aquest assessor cobra 30 euros l'hora, amb una dedicació màxima de 30 hores mensuals. El que es pot traduir en un matí de feina a la setmana o 1,5 hores diàries amb un resutat de 900 euros al mes".

Un dels plens municipals d'aquest mandat a VallbonaEls republicans, que van ostentar l'alcaldia els primers mesos de mandat, demanen ""i un ajuntament d'una població de 1.400 habitants cal que disposi d'aquesta figura ,o si potser aquests diners es podrien destinar a millorar la qualitat de vida de les veïnes i veïns del municipi". Remarquen que "en breu, una empresa important del poble, Saifor, tancarà les seves portes deixant unes 15 famílies al carrer i sense sou i és un exemple més de la poca capacitat que té el govern actual d'engegar projectes interessants i motivadors per al poble". Segons aquest grup, "una vegada més, s’evidencia, que amb el govern tripartit actual a Vallbona no es disposa de cap perspectiva de futur".

Sobre els motius de la moció

També relacionat amb aquest tema, Esquerra etziba que el grup de CiU, entre els motius que va esgrimir per defensar la moció de censura que van presentar fa dos anys "va ser  la contractació d'un regidor d'ERC a l'Ajuntament d'Igualada com a arquitecte municipal sense consultar la resta de grups". Ara els republicans consideren que aquest és un exemple clar del "cinisme dels partits polítics", que fan una cosa diferent a la que predicaven fa un temps enrere. També retreuen a CiU que tot i estar en contra d'aquesta decisió de contractar un assessor, "resulta no ser prou motiu per trencar la coalició". 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.