TORNAR

ERC-Igualada lamenta el comportament de l'equip de govern envers l'outlet odenenc

Insten a l'ajuntament que es faci enrere en el seu projecte de centre comercial

politica
Divendres, 8 maig 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El grup municipal d'ERC a Igualada lamenta que l'ajuntament d'Igualada encara no hagi iniciat converses amb el consistori odenenc per fer un front comú amb el centre comercial de fabricants i que la ciutat també se'n pugui beneficiar. Han instat també a reprendre el diàleg amb Fagepi a qui, a l'entendre del grup municipal, no van mostrar suport durant els anys que proposaven l'outlet. Així mateix el portaveu d'ERC Joan Torras, ha reiterat el flac favor que faria als comerciants de la ciutat que l'ajuntament s'entestés en construir el propi centre comercial a Can Roca.

'Cal fer un front comú amb Òdena i la UBIC'

El grup municipal d'ERC Igualada ha lamentat que 'vàries setmanes després de l'adjudicació de la llicència, l'ajuntament d'Igualada no hagi fet cap pas per acostar-se a l'ajuntament odenenc. Cal fer una comissió a 3 bandes perquè els interessos de la ciutat d'Igualada no passin de llarg'. En aquest sentit Joan Torras ha recalcat la importància de buscar sinèrgies i vendre la ciutat, per tal que els compradors 'que vinguin al centre comercial de fabricants, no passin de llarg sinó que entrin a Igualada'.

Torras també ha instat a l'ajuntament a refer el diàleg amb Fagepi, a qui 'va "acusar" de donar suport a la proposta d'Òdena després d'anys de no fer-los cas'.

Un centre comercial de 8.000 m2 a Can Roca seria un cop molt dur pel comerç local

D'altra banda Joan Torras ha posat també de manifest que 'Igualada no pot obrir un centre comercial a Can Roca, ja que per la poca distància que hi ha amb el centre comercial de fabricants odenenc, seria un cop molt dur pel comerç de la ciutat'. En aquest sentit, i en vistes que el terreny es va requalificar amb aquest objectiu, ha instat a l'equip de govern a iniciar converses amb el propietari dels terrenys per poder tornar el terreny a la qualificació industrial inicial. ERC entén que 'mantenir la qualificació actual, sense haver-s'hi de construir el centre comercial, és un mal gest de cara als ciutadans'.


6 Comentaris

e

elmonje

19 de maig 2009.19:35h

Respondre

mes val a Odena que fora de la comarca, es lo que els de Igualada tindrien q pensar, pero clar Aymami es como el perro del hortelano ni come ni deja comer, sin importarle las oportunidades para los... Llegir més emprendedors i treballadors de la comarca (tambe de igualada). Amb aquest tema passará com el park eurodisnei, al final per l’egoisme de alguns perdem tots.

R

Redacció anoiadiari·cat

8 de maig 2009.11:19h

Respondre

’maria’, corregit!

m

maria

igualada

8 de maig 2009.10:54h

Respondre

No hi sobra una l a Igualada???

P

Pagès

Òdena

8 de maig 2009.09:36h

Respondre

Em sembla interessant la iniciativa d’ERC Igualada d’acostar-se a l’Ajuntament d’Òdena. Un pas en la bona direcció. Més val tard que mai.
Benvingut el fet que els comerciants d’Igualada... Llegir més s’espantin i es consideri que cal treballant junts per aprofitar els avantatges d’un centre comercial.
Senyors d’ERC d’Igualada, que aquest primer acostament que demaneu no sigui el darrer. No es tracta només d’acostar-se als altres quan un te un problema i veu venir el llop. O treballem conjuntament molts altres temes o si no millor que cada un vagi a la seva com s’ha fet sempre.
Cal parlar de qui disposa del sòl industrial i en quines condicions, quines activitats hi posa, d’on s’ha de fer la futura estació de l’ETF, d’on es convinent créixer o d’on no ho és.
Els encoratjo a iniciar i potenciar en la línia del diàleg i de mantenir-lo obert. No només per les coses que poden perjudicar a Igualada. Deixin la porta oberta, ara tancada, a que els que necessitem de la capital també puguem acostar-nos quan tinguem un problema.

L

Lluiset Palop i Flairol

Igualada

8 de maig 2009.08:16h

Respondre

Si l’ajuntament d’Igualada no es fa enrere, haurà de ser la Generalitat qui paralitzi aquest projecte. El que no pot ser és que hi hagi dos outlets a menys de quatre quilòmetres de distància.... Llegir més I sobre el petit comerç igualadí, el primer que ha de fer és veure l’outlet com una oportunitat i no com un problema, i canviar al president que tenen, que continua dirigint l’entitat com si fos un senyor feudal. La UBIC ha de deixar de dir que no a tothom...

j

josep m.

igd.

8 de maig 2009.07:57h

Respondre

En nom del progrés alguns polítics (?) ”paren” la má i diuen que ho fan pel bé de la ciutat, dels ciutadans i les ciutadanes.
Ara com la fabula dels ”galgos” i els ”podencos”,... Llegir més discutiren com nens petits i els anys ja han passat. Fem tard!.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.