TORNAR
PUBLICITAT

ERC es postula com "el partit més útil" per a l'Anoia a les eleccions al Parlament

Alba Vergés defensa la feina feta a la comarca per desenvolupar l’estat del benestar

politica
Divendres, 18 desembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El passat cap de setmana ERC feia pública la seva llista per a les eleccions al Parlament del 14 de febrer. Unes eleccions on els candidats i candidates de l'Anoia tindran un paper rellevant: dos d'ells poden entrar al Parlament.

Una trobada de dirigents comarcals, la setmana passada, amb Roger TorrentEn una trobada virtual amb els mitjans, els tres candidats d'ERC Anoia al Parlament de Catalunya posaven en valor la "feina feta al territori" i es reivindicaven com "el partit que serà més útil per l'Anoia al Parlament i al Govern". Els candidats són la Consellera igualadina Alba Vergés -sisena posició-, l'alcalde de Sant Martí de Tous i president comarcal, David Alquézar, a la 25a posició i l'alcaldessa del Bruc, Bàrbara Ortuño, a la 71a posició.

Segons Vergés, "és indispensable reforçar l'estat del benestar per tal que ningú quedi enrere". La igualadina reivindica el sistema sanitari català, el sistema educatiu i el sistema de benestar social. Vergés afirma que "l'aposta del Govern català pel territori ha estat important, com per exemple en l'àmbit sanitari on s'ha reforçat l'atenció primària i s'han fet inversions per millorar el servei a la comarca" així com "en l'àmbit educatiu s'han fet tres institut-escola a l'Anoia (Òdena, Hostalets de Pierola i Piera), un nou institut a Igualada o la conversió de l'escola Ateneu".

El candidat i alcalde de Sant Marti de Tous, David Alquézar, posa sobre la taula que "cal fer un impuls i una aposta a nivell d'infraestructures com el tren, l'eix ferroviari transversal, conegut com a tren gran, l'autovia A2, les carreteres B-224, C-15 i la necessitat de fer un planejament per impulsar l'aeròdrom d'Òdena". En la seva intervenció, la bruquetana Bàrbara Ortuño afirmava que "el partit és i serà útil per el món municipalista amb la convicció de que el treball conjunt de la força política que actualment te el ERC a la comarca ajudarà a dotar de més recursos i competències als ajuntaments, a més de la  implantació de l'agenda de objectius de desenvolupament sostenible, coneguda com agenda 2030".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.